Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 körüli férfiak! Összejönnétek egy 20 éves csajjal ha nem lenne nőtök és rátok "hajtana"?
Nekem éppen tetszik egy 20 év körüli lány. Nem kellett kihívó, szexi ruhákat sem felvennie.
Hiába vagy szőke, ha nekem a fekete az esetem.
35 éves srác
Barátnőm 14 évesen megismerkedett egy akkor 29 éves férfival. Most 19 éves a lány a férfi 34. A lány el van jegyezve és nyáron lesz az esküvő. Nem, nem a pénzéért van vele. Amikor megismerkedtek a fiú munkanélküli volt. Most is alig keres. Nincs apakomplexusa, mivel boldog családban nőtt fel. Egyszerűen neki ez tetszik.
Nem ítélem el, mert neki piros a kedvenc színe, nekem pedig a kék. Már nem vagyunk óvodások. Véleményről pedig nem lehet vitatkozni.
Én igen. És pont 35 éves vagyok. De a többség is igen. Bár szerencsédre hogy te sem akarsz komoly kapcsolatot ahogy írod általában ők sem tőled.
Az irigyek, és fiatalabb srácok meg zavarukban csak oltogatnak. Nyugi!
Ha tetszik minden további nélkül, simán :)
F/33
Ha szimpatikus, csinos és természetes akkor igen. Tizen-egypár év nem korkülönbség, ha van közös érdeklődés, tisztelet, szerelem.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!