Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 35 körüli férfiak! Összejönnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 körüli férfiak! Összejönnétek egy 20 éves csajjal ha nem lenne nőtök és rátok "hajtana"?

Figyelt kérdés
látásból ismerem csak de bejön a srác (35 körüli), a környéken lakik. gondoltam ráköszönök először kezdésnek majd kihívó szexi ruhákban mászkálok hogy felfigyeljen rám. 20 éves vagyok szőke hosszú hajú, szerintetek összejönne a dolog?
2011. jún. 22. 19:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
Te már fájsz.
2011. jún. 22. 19:53
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy bejön neki,vagy nem.Nekem nem jönne be,neki lehet be fog jönni a dolog.Nincs erre törvény,vagy írott szabály,hogy ez meg ez fog történni,ha ezt meg ezt teszed.Lehet idiótának néz,lehet kihasznál.Nem tudom,melyik a könnyebb a kettő közül.
2011. jún. 22. 19:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Simán megismerkednék egy 20 éves csajszival.:P Aztán menet közben kiderülne, hogy mi lesz a dologból.:) Ismerek olyan 20 éves lányt, aki agyilag annyira érett, hogy simán el tudnám képzelni még páromnak is.:) Szerintem hajrá!34F
2011. jún. 22. 19:59
 14/20 anonim ***** válasza:
hatha meg adig meg mindig nem lenne baratnam akkor aszthiszem bele mennek 23f
2011. jún. 22. 20:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem éppen tetszik egy 20 év körüli lány. Nem kellett kihívó, szexi ruhákat sem felvennie.

Hiába vagy szőke, ha nekem a fekete az esetem.

35 éves srác

2011. jún. 22. 21:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Barátnőm 14 évesen megismerkedett egy akkor 29 éves férfival. Most 19 éves a lány a férfi 34. A lány el van jegyezve és nyáron lesz az esküvő. Nem, nem a pénzéért van vele. Amikor megismerkedtek a fiú munkanélküli volt. Most is alig keres. Nincs apakomplexusa, mivel boldog családban nőtt fel. Egyszerűen neki ez tetszik.

Nem ítélem el, mert neki piros a kedvenc színe, nekem pedig a kék. Már nem vagyunk óvodások. Véleményről pedig nem lehet vitatkozni.

2011. jún. 22. 21:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én igen. És pont 35 éves vagyok. De a többség is igen. Bár szerencsédre hogy te sem akarsz komoly kapcsolatot ahogy írod általában ők sem tőled.

Az irigyek, és fiatalabb srácok meg zavarukban csak oltogatnak. Nyugi!

2011. jún. 23. 09:42
 18/20 Sajtreszelő ***** válasza:
77%

Ha tetszik minden további nélkül, simán :)

F/33

2011. jún. 24. 11:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha szimpatikus, csinos és természetes akkor igen. Tizen-egypár év nem korkülönbség, ha van közös érdeklődés, tisztelet, szerelem.

33/F

2011. jún. 24. 11:19
 20/20 anonim ***** válasza:
77%
A férfiak többségénél a látvány dominál, márpedig egy fiatal lánynál nincs szebb. Szóval kevesen utasítanának vissza egy ilyet, akármit is mondanak.
2011. jún. 24. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!