Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoznátok olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznátok olyan pasival akit a neten ismertetek meg?

Figyelt kérdés
Kb 2-3 hónapja megismertem egy srácot a neten, kedvesnek meg aranyosnak tűnik. Több száz kilométer választ el bennünket, de ha megoldható lenne találkoznátok vele?
2011. jún. 22. 16:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
de több száz km távolságnál nem érdemes találkozni. jó kapcsolat úgyse lesz belőle
2011. jún. 22. 16:35
 12/19 anonim ***** válasza:

Találkozhatsz csak azért szerintem légy távolság tartó, vagyis inkább ne úgy viselkedj mint akik már ismerik egymást. Én netet mindig úgy fogtam fel hogy az nem helyettesíti real life-ot és ha találkozunk akkor az kb 0-ról indulna. Ettől még irkálhatunk neten csak nem kell komolyan venni plusz egyébként is még akaratlanul is neten másként reagálunk mint amugy.

Mellékes hogy fiú vagyok. Én 1 lánnyal találkoztam, nem volt csalódás de nem is lett belőle semmi, igaz nem is azért csak kíváncsi voltam. Dumáltunk aztán ennyi.

2011. jún. 22. 16:51
 13/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:19

Mi történt?

2011. jún. 22. 16:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen, de elég nagy csalódás volt.
2011. jún. 22. 17:13
 15/19 anonim ***** válasza:

ja amúgy én vagyok akinek 8 hónapja van barátja ...

és..

pár éve is találkoztam egy netes sráccal, az elég gáz volt... de ha elég sokat beszéltek + képcsere stb, akkor nagy csalódás nem érhet. meg lazán kell hozzáállni. és mondjuk találkozzatok úgy, hogy te is elmész egy buliba a bnőiddel, meg ő is pár haverjával és ott megkeresitek egymást. mi ezt csináltuk első talin :D a következő meg lehet kettesben

2011. jún. 22. 17:53
 16/19 anonim ***** válasza:
16:19 vagyok, elkezdett ráncigálni és ordítozni velem..
2011. jún. 22. 18:11
 17/19 A kérdező kommentje:
Úristen... nem 100-as
2011. jún. 22. 18:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát szerintem is találkozhatsz vele, ha kedveled, de olyan helyen, ahol sok az ember.

Én fél évig beszéltem egy sráccal, aki 150 kilométerre lakott tőlem. Most már 14 hónapja együtt vagyunk, jó ideje egy városban is :) Szóval sok embernek bejön, ahogy itt is láthatod.

19/N

2011. jún. 22. 19:05
 19/19 fémöszlány válasza:

hát figyelj... rossz tapasztalatok bőven voltak előttem... most egy pozitívabbat idedobok neked....

Megismertem egy fiút tavaly nyáron... elég messze lakik... talizgattunk , megismerkedtünk.. .most júliusban lesz féléve hogy együtt vagyunk... igaz hetente 2 napra látom suli időben és 2 órát utazok/utazik de nekem megéri... szeretem... soha nem vonzottak a közeli pasik... és msot végre van egy normális működőképes... sok sikert a talihoz..15/L

2011. jún. 24. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!