Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lee12 kérdése:
Trükkök csajozáshoz?
Figyelt kérdés
ilyenre gondoltam pl: ülök pár baráttal és mondjuk odaül hozzánk egy csaj akit a többiek ismernek de én nem..és mondjuk a többiek jól beszélgetnek kivéve a csaj aki mondjuk a telóját nézegeti félpercenként...és arra gondolnék hogy mondjuk csinálnék valamit ami felkeltené az érdeklődését: teszem azt megpörgetnék egy érmét az asztalon azt rácsapnék és a pénz eltűnne.. és ránéznék a csajra odagyúlnék a füléhez és elő húznám onnan??? vagy valami hasonló ötlet hogy felkeltsem ilyen trükkel az érdeklődését ?????????2011. jún. 21. 23:20
11/13 anonim válasza:
A trükköknek semmi értelme. Egyetlen trükk válik be a csajoknál: nézz ki jól!
12/13 anonim válasza:
Ajj egy csomószor voltam már így!! Láttam , hogy néz a srác de nem mert odajönni nekem viszont negyed óra múlva mennem kellett de szivesen beszélgettem volna.
Nem kell semmilyen trükk.. csak legyetek bátrak üljetek le mellénk , mutatkozzatok be és már boldogok is vagyunk=)=)
(persze ha kedves , normális lányt keresel)
13/13 anonim válasza:
Nincs titka egyszeren tiszetld(ne gy mint egy idős embert),figyelj oda rá és hagyd beszélni
Ha nem bezsél akkor kérdezz valmit amitől beindula beszélőkéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!