Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindenki bort iszik és vizet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki bort iszik és vizet prédikál?

Figyelt kérdés
Midnenki azt mondja hogy így,úgy nem számít a pénz, de most is van egy csaj, akibe szerelmes vagyok, nyűglődök mindennap miatta, és most egy csávóval jár akinek X5-je van.De olyan szép a lány bakker, de nem hiszem el, egyszeri gyereknek csak az egyszerű csunyácskább lányok jöhetenek számításba? Még egyszer nem láttam szép csajt egyszerű gyerekkel járni, egyszer nem láttam.Aztán mindenki jártatja a száját h így nem úgy nem a pénz, dehogyisnem ha van zs-d akkor vannak jó csajok.
2011. jún. 20. 18:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%
Én sört iszok és bő a vizeletem!
2011. jún. 20. 18:49
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor saját példa: én egy olyan fiúba vagyok szerelmes, és szeretnék hozzá feleségül menni, akinek sokkal rosszabb az anyagi helyzete, mint az enyém. Nincs sok pénze, kocsija, még kigyúrt teste sem, de én ŐT szeretem. Tudom milyen gazdagabb családban felnőni, és mennyire szemét állatok tudnak lenni a gazdag férfiak. Köszönöm szépen én ebből nem kérek. És még csúnya sem vagyok :) Megértem, hogy szar hangulatban vagy, de nem kell általánosítani, mert nem mindenki olyan.

19/L

2011. jún. 20. 18:52
 13/26 anonim ***** válasza:

mint nő szeretnék nyilatkozni:)

valójában nem számít, hogy van-e kocsid, vagy hogy milyen márkás göncökben jársz. aki ez alapján választ, arra nem tudok mit mondani. ugyanakkor az a hapi, akinek bmw-je és 200 m2-es háza van is lehet emberileg értékes, ahogy te is, pedig ladád van.

igaz, jó, ha van munkád, karriert építesz, ez egy nőnek baromi imponáló. jó ha elviszed randira, akkor ki tudod fizetni a vacsoráját. ezek ilyen... lehet anyagias dolgok, de ezt szeretjük:) cserébe meg vacsorával várunk, és szexi fehérneműt húzunk, és akár a legvadabb vágyaidat is teljesítjük:) az utolsót leszámítva ezek is pénzbe kerülnek ám.

23N

2011. jún. 20. 20:18
 14/26 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy ha pl. én, vagy bárki más nem gazdag pasit választottunk, ahhoz hogy jön az, hogy a csaj, akibe szerelmes vagy, a pénzes pasikat szereti? Mi az összefüggés?

Most én hogy mondjam, hogy igen, számít a pénz, mikor mindenki tudja, aki ismer, hogy több gazdag pasit utasítottam vissza egy szegényebb kedvéért? Körberöhögnek! :D

2011. jún. 20. 22:34
 15/26 anonim ***** válasza:

Én igazat adok neked, meg nem is. Egy részről igaz hogy a pénz számít, de nem maga a pénz ami vonzza a csajokat. Hagy fejezzem ezt ki kicsit.

Ha van pénzem akkor nem stresszelek a havi számlákon. Ha van pénzem telik arra ami érdekel, tudok a hobbijaimra időt és pénzt szánni kirándulni járni. Ha van pénzem mindig a legjobb bulikba tudok járni a legjobb ruhákban.

Ha van pénzem önálló vagyok, a magam ura.

Ez mind engem egy magabiztos határozott kiegyensúlyozott emberré tesz, aki boldog mert meg van mindene. És ez a pozitív energia a legjobb csajokat vonzza oda. Persze nem akarok álszent lenni, biztos közbe játszik a csajoknál a pénz, mint anyagi biztonság. És az is igaz hogy vannak pasik akik a pénztől elszállnak, de sajnos akármennyire szeretnénk mi egyszerű férfiak sajnos a gazdag pasik is tudnak odaadóak és kedvesek lenni, ezzel elérve azt hogy mi már labdába se tudunk rúgni.

Van egy haverom sikeres, van pénze és ideje magára, és ez meg is látszik rajta, és olyan gyönyörű barátnője van hogy el se tudom hinni, bár irigy vagyok de bevallom ha nő lennék én is inkább őt választanám mint egy csak kedves srácot akinek vannak gondjai. Persze nem akarok általánosítani kivételek mindig vannak, remélem egyszer az életben nekem is lesz egy olyan igazán szép barátnőm, addig viszont maradnak az átlagos lányok.

21/f

2011. jún. 20. 23:42
 16/26 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 18.52-eshez. Az én páromnak is rosszabbak az anyagi körülményei mint az enyém/családomé, nincs kocsija sem, és nem vagyok ronda. Nem ez számít. Akinek igen, az pénzes pasit keres magának, de te meg miért akarsz olyan csajt akinek ez kell? Legyen boldog a pénzével és örülj hogy te normálisat fogsz találni:)

22/L

2011. jún. 21. 00:31
 17/26 anonim ***** válasza:
51%
A belső egy nőnek se számít, ebben igazad van. Azért vannak olyanok is, akik nem a pénzre hajtanak, hanem a külsőre.
2011. jún. 22. 18:44
 18/26 anonim ***** válasza:

én szép, de csóró csaj vok, és bevallom, h akartam pénzes pasival járni.

volt is, egyszer egy orvostanhallgató, aki akart velem, de hiába, v.hogy nem tetszett az egyénisége, nem tudtunk jókat beszélgetni.

akkor volt 1 olyan srác, akinek az apja pénzbeszedő volt...na, ő meg egyszer pofonvágott...akk szakítottam vele.

azóta se külső, se pénz nem érdekel, csak normális legyen(de ne önsajnáltató, azt nem bírom).

2011. jún. 22. 19:08
 19/26 anonim ***** válasza:
arra nem is gondoltatok hogy nem panaszkodni kéne, hanem egy pofont adni magadnak hogy térj már észhez? lehet hogy van X5-je.... de szerintem azért jár vele mert őt nem érdekelné, ha csóró, csak adja önmagát és jófej. (és ha még jól is néz ki mellé, nyert ügye van) hozzáállás kérdése. az ő segge alatt egy bömös van, ami bátorítja. te legyél önmagad...
2011. jún. 22. 19:12
 20/26 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy a pénz miatt jár vele? Lehet a másik srác valamiért jobban tetszik neki.
2011. jún. 22. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!