Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik randiznatok olyn nokkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik randiznatok olyn nokkel kinek mar gyereke van? Ugyertem hogy elfogadnatok egy olyan not az eletetekbe h van mar gyereke?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
nem
2009. márc. 23. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban függ a hölgy életkorától. Ha már 35 felett lennék, és a csaj is, akkor nem jelentene nekem akadályt :) De, hogyha én 25 éves vagyok, a csaj meg 23 és van 2 gyereke, akkor nem kéne. Ilyen fiatalon!?
2009. márc. 23. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és már volt is rá példa!!

f/17

2009. márc. 23. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bár én lány vok, de én egy pasit simán elfogadnék egy gyerekkel. nem értem mi ezzel a probléma? Attól, hogy van egy gyerek, még szerethetik egymást?! Vagy nem?
2009. márc. 23. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
Ja, csak fiatal korban elég a lánnyal "nyűglődni", nem hiányzik oda még egy gyerek is....
2009. márc. 23. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
40%
ja pl nekem se az az életcélom hogy a 20as éveimet azzal töltöm hogy pesztrálkodom. ne mondja nekem senki hogy 1 gyerek mellett ki tudja magát tombolni (ha meg igen akkor a gyerek szívja meg) aki korán megesett arról úgyis mindíg lessz 1 alapvélemény mint a 'kissebbségrő' lehet nem az ő hibája de csak mindenkiben ott motoszkál hogy nem véletlen (lehet én gondolom rosszul)
2009. márc. 23. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

Gyermekes nőnek nehezebb dolga van, mint egy teljesen függetlennek, de nekik is nagyrészük talál párt. Rokonságomban is van ilyen.

De mostani álláspontom szerint én sem akarnék semmit egy ilyen nőtől. Elsősorban azért, mert már megtaláltam az igazit, másodsorban meg azért, mert az a fajta vagyok, aki az "érintetlen gyümölcsöt" szereti (leszedni :) )

2009. márc. 24. 01:41
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Az SZDSZ erre így válaszolna:

"Igen, sőt érdemes a gyereket is minnél fiatalabban rávenni a szexre, az anyjával együtt."

Viszont akár nem lehet gond, ha normális a csaj, de nem árt bombanőnek lenni ha már ott a gyerek mint teher.

2009. márc. 24. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!