Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap találkoznánk de? (lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap találkoznánk de? (lent a többi)

Figyelt kérdés
már 4 hónapja együtt vagyunk és szeretjük egymást meg minden. De még nemfekudtunk le mert szűz vagyok és nemeröltetjük még. Meg pici baj is van velem. Ciszta a petefészkemben. Ezt ő nemtudja. NEmfog ugye elhagyni ha megtudja? és holnap szeretne velem találkozni reggel. Mondtam neki h dokinál leszek, csak at nemmondtam h milyennél (nődokinál) és mondta h akkormajd feljöna dokihoz és megkeres.Hogy mondjam meg neki h csajdokihoz megyek?
2011. jún. 19. 21:56
 1/7 Bigini válasza:
Hány éves vagy és ő hány éves?
2011. jún. 19. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha elhagy ilyenért, akkor hülye. Egy cisztába nem halsz bele, ő meg abba nem, ha cisztád van, mert gyógyíthatóak.
2011. jún. 19. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:

közöld, hogy nődokinál vagy. valami furcsát éreztél és szeretnéd tudni, hogy minden rendben van-e.

ha nem akarod neki ezt a ciszta izét elmondani, akkor mond azt, hogy kenetet vettek, de a doki szerint nincs gond. (kenet azért kell, mert azért vissza kell menni, így visszamehetsz a nődokihoz bármiféle magyarázkodás nélkül) később meg az egészet ráfoghatod a stresszre.

2011. jún. 19. 22:00
 4/7 A kérdező kommentje:
én 16 ő 21..
2011. jún. 19. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan mond el neki, hogy miért kell nőgyógyászhoz menned. Ha szeret ezért nem fog elhagyni. De ha mégis elhagy emiatt akkor meg jobbat érdemelsz nála, és még most derüljön ki, mint később!
2011. jún. 19. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is mondd el neki őszintén. Nem léptél félre, vagy más kellemetlenség, amit szégyellned kéne, és tényleg nem jó, ha egy hazugságon alapszik a kapcsolatotok. Mondd el neki, h mi a helyzet, a cisztát is mondd el, és nyugtasd meg, hogy nincsen semmi baj, csak fontos, hogy elmenj vele az orvoshoz. Ha nem hülye meg fogja érteni. Tényleg felesleges ilyen dolog miatt hazugságba keveredni.
2011. jún. 19. 22:09
 7/7 A kérdező kommentje:
és véletlenül nemtudtok Debrecenben valami jó nődokit? :)
2011. jún. 19. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!