Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez jó ötlet lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki jövőre az oszt.társam lesz. Neten beszélgettünk már nagyon sokat, és őszintén szólva bejön nekem. Nem régen kiírta msnre, hogy összeszedimagát és egy sírós fejet..elfoglalt..ha esetleg visszaváltoztatja magát elérhetővé megkérdezzem tőle, hogy mi baj van? csak mert nem venné tolakodásnak?
2011. jún. 19. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezheted de ha elkezdi írni ilyet ne írj: nyugi minden megoldódik....stb Hagyd,hogy kibeszélje magát. De írhatsz közbe ilyeneket persze, ja értem,szerintem is, egyszóval helyesléseket.
2011. jún. 19. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:
persze, szeretik a lányok, ha az érzéseikről beszélhetnek valakivel
2011. jún. 19. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!