Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiu aki nagyon bejön nekem. (egyébként lány vagyok) Szóval az a baj hogy barátok vagyunk. Csak barátok...A vakáció alatt többet szeretnék elérni ennél. Hogyan tegyem?

16/L

U.Í.: Előre is köszi a normális válaszokat!

2011. jún. 19. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Lassan próbálj közeledni. találkozzatok baráti körben is, és kettesben is, karolj belé mesélj valami vicceset meg hasonlók, hogy érezze hogy vonzódsz hozzá mégse legyél rámenős. Ha a vonzalom kölcsönössé válik már minden megy magától! Sok sikert :) 19/L
2011. jún. 19. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:
kérdezd meg h. lefekszik-e veled, meglátod a hatását ;)
2011. jún. 19. 14:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudom... Viszont szerintem ő félénkebb és nem mer hozzám özeledni... És próbálja nem észre vetetni magát velem . Mindig rámnéz , mosolyog , kezesi a társaságom ha még szerényebben, akkor is...
2011. jún. 19. 14:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor csak kitartás! Neked kell kezelésbe venni az ügyet. Csak okosan én lassan. Ha tényleg nagyon nyuszi, itt a mobil és az sms, bár nem a legjobb megoldás, de kezdésnek megteszi!
2011. jún. 19. 14:36
 5/10 theevilpinkydevil válasza:
Sztem mond meg neki, hogy mit érzel iránta.
2011. jún. 19. 14:52
 6/10 A kérdező kommentje:
És utána elfut mi?
2011. jún. 20. 16:37
 7/10 anonim válasza:
Szerintem a 14:36-osnak teljesen igaza van vhogy el kell kezdeni, ha megy sms-ben, telefonon utánna menni fog személyesen is és akkor jöhet a mehet :) 19/L
2011. jún. 23. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem itasd le, hátha szerelmet vall. Viccen kívül: legyél csábító ruhában, mosolyogjál sokat, főzzetek együtt és érjél hozzá sokat. ha erre nem indul be, akkor mondd neki, hogy lehet, hogy többet érzel barátságnál, szerinte van-e ennek jövője?
2011. jún. 23. 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:
BUS THE MAG :D
2011. jún. 23. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Vedd fel vele a szemkontaktust, ülj mellé és néha "véletlenül" értinsd meg pld. a karját. Cseréljetek telefonszámot meg hasonlók. :)
2011. jún. 23. 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!