Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Eddig miért nem volt soha barátnőtök?
Jaaj ezt nagyon gáznak fogjátok tartani, de magabiztosságról beszél végig a műsorában Cesar Millan a National Geographic-on megy, de neten is lehet nézni (Csodálatos kutyadoki címmel). Semmi veszteni valótok nincs, ha belenéztek egy részbe.
Azt fogjátok látni, hogy a nonverbális kommunikáció számít és nem az amit kimond az ember. Hiába mész oda egy lányhoz, hogy "szia nincs kedved beszélgetni?" közben pedig remeg a lábad és úgy mondod, hogy még Te sem vagy biztos benne, hogy akarod.
Le fogjátok tudni fordítani magatoknak, hogy az emberekkel való kommunikációnál, hogy működik el. A kutyák csak a nem verbális kommunikációra figyelnek, az emberek pedig a verbálisra is. Ezért fontos, hogy nem az számít mit mondasz, hanem az is, hogy hogyan mondod azt.
Tényleg, aki már úgy érzi semmi remény, nézzen bele, a könyve is fent van neten, nekem nagyon sokat segített.
Előző voltam!
Jó éjt!
Még valami és befejezem ígérem! :D
NE társkeresőn ismerkedjetek! Ott első ránézésre ítélik meg az embert. Barátnőm mesélte, hogy a barátjával személyesen ismerkedett meg. A barátnőm nagyon szép, a fiú pedig nem annyira. Mondta, hogyha képről látta volna, lehetett volna akármilyen kedves, nem jött volna vele össze. Már 3 éve boldogak együtt.
"Mert nem akarom megvenni az egész tehenet egy pohár tejért."
"De fiúk! Nem próbálkoztatok "csúnyább" lányoknál?? "
Mindenkinek van egy szint. Minden ember tudja, hogy milyen emberrel lenne boldog, akkor miért érje be kevesebbel. Vagy te összeállnál olyan valakivel, aki nem jön be neked valamilyen téren, mert ezt mondták neked? Valószínűleg nem. A csajoknál pedig ritka, hogy nincs senkijük, mert mindig lesz valami szerencsétlen, aki bármit megtesz nekik, csakhogy dughasson már.
És ezt úgy értem, hogy igenis vannak olyan nők, aki mellett ilyen önbizalom hiányos fiúk is férfiaknak érezhetik magukat. Mellettük a nők is magabiztosabbak lesznek. Kölcsönösen erősítik egymás magabiztosságát.
(Ha nem érthetően fogalmaztam, ne haragudjatok, de kómás vagyok és már nem fog az agyam :))
Bálint, akartam írni neked, de nem jó az e-mail címed.
A többieknek mondom, pl az aranyos csajnak, aki javasolta, hogy vegyünk vissza a szintből: Nah hát én úgy vagyok vele, hogy igaz, hogy eddig nem volt senkim, de 23 évesen nem érzem azt, hogy most itt a világvége. Egyre többet teszek azért, hogy megtaláljam azt, akit keresek. Én úgy érzem, hogy eddig se azokat kerestem, aki külsőleg bombázó, hanem egyszerűen aki bejön nekem, ehhez nem tartozik hozzá, hogy állandóan kifestve legyen, mint egy bemutatón, vagy hogy a legjobb cuccokat hordja. Persze, nincsen meg mindenkinek a lehetősége, hogy ilyen legyen, és nekik is lesz valakijük egyszer, csak azért az nem mindegy, hogy tényleg szereti-e a párjukat. Én úgy gonsolom, hogy a lényeg, hogy én is tegyek érte, hogy változzak, de azért néha úgy gondolom, hogy a csajoknak se kéne sok fiút lenézniük. Én pl eddig sokat foglalkoztam a "karrierrel" is, azért bárki bármit mondd, aki komolyan próbálja megtanulni a szakmáját, nem sok szabadidő marad mellette, meg hát ugye van a hobbi is, meg a haverok...
Most úgy vagyok vele, hogy van még egy évem a sulival, ha hazamentem Németo-ból, minden erővel rajta leszek a csajozáson. Bárki bármit mondd, nekem ez a véleményem, olyna helyekre kell járni, ahol sok csaj megfordul, és lehet ismerkedni. Meg kell tanulni bánni velük, férfiként...
Amúgy számomra az intelligencia, az értelem, meg hogy valaki aranyos legyen, ezek a fontosak. Ebből hova vegyek vissza?
Jah, és tényleg, igaza van, aki előttem írta, ne társkereső vagy ilyen helyeken próbálkozzatok, tessék szétnézni a környezetetekbe, vagy olyan helyeket keresni, ahol sok csaj van, én is ezt szeretném a következőkben.
Amúgy meg nyugodtan tessék a lefelé mutató kezecskét adogatni, nem nagyon érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!