Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem nagyon tetszik, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nagyon tetszik, de mégis én tetszek neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem. Már 3 éve vele járok táborokba, és a tavaly az első megjegyzése este az volt, hogy szexi a hálóinged. Mostanában egyre többet találkozok vele,nekem nagyon tetszik. A multkor egy helyen mamámnak hisztiztem mert kalácsért akart küldeni, én nem akartam menni,és ő ott volt, miután mamám elment, odajött hozzám, rámmosolygott és megkínált kaláccsal, majd megköszöntem és elment. Egyre többször nézem a képeit, és álmodok róla. Szerintetek tetszek neki? Vagy csak úgy tekint rám mint egy barátra? Én 13 ő 16 éves.
2011. jún. 17. 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
13 lol. Te mégis mi a jó francot akarsz 13 évesen ? Hülyegyerek.
2011. jún. 17. 13:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülyegyerek. Gondolom veled is volt ilyen. Ha nem akkor nem. Én nem a véleményedet kértem, hogy én milyen vagyok. Légyszi ha válaszolsz a kérdésre válszolj.
2011. jún. 17. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:
16%
reméljük hogy nem tetszel neki. Ha igen, akkor kis pedofil. Mármint a hapi. Menj inkább Barbizni. kalácskisasszony :DD
2011. jún. 17. 18:45
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom miért hiszi mindenki, hogy a 13 éveseknek barbizniuk kell... kíváncsi lennék, hogy ti babáztatok-e 13 évesen.. szerintem tök rendben van , hor érdeklődik a másik nem iránt

A kérdéshez visszatérve:van esély rá, hogy,teszel neki... szerintem próbálj meg egyre többet "véletlenül" összefutni vele, beszpélgessetek, majd kialakul valami.. sok sikert ;)

2011. jún. 22. 10:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Bocsika hogy összetöröm a gyermeki világodat de egy 13 éves még kislány.
2011. jún. 22. 10:34
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem van esélyed nála, ne hallgass azokra, akik szerint kislány vagy. A szerelem nincs korhoz kötve. Én 11 éves vagyok, és tetszik nekem valaki. Bárkinek tetszhet valaki, és ezek nem pedofilok. Nem akarok veszekedni. Szerintem van esélyed nála.
2011. jún. 22. 11:27
 7/13 anonim válasza:
100%
attól függ mekkora melled van :D
2011. jún. 22. 11:37
 8/13 anonim válasza:
Én nem azt mondom, hogy még túl kicsi vagy egy párkapcsolathoz, csak inkább a saját korosztályodból válogass. Én 16 éves vagyok és tudom, hogy egy velem egyidős srác nem akar semmi többet egy 13 éves lánytól, ebben a korban a pasik nem a fiatalabbakra hanem inkább az idősebbekre buknak. Meg nekem az ahogy írtad, hogy mondta a srác, hogy "szexi a hálóinged" az számomra úgy jött le, mintha a fiú ezt gúnyosan mondta volna. Én nem hiszem, hogy tetszenél neki, szerintem inkább a saját korosztályodból válogass, nehogy még valami baj legyen belőle, mert lehet, hogy ennek a 16 éves fiúnak olyanokat tennél meg amiket később biztos bánnál, és mindezt csak azért tennéd, hogy jobban bejöhes neki.....
2011. jún. 22. 11:47
 9/13 anonim válasza:
egyetértek, szerintem nyugodtan probálkozz csak inkább veled egyidösökel,majd párév mulva már nem láccik meg anyira a korkülömbség és nyugodtan probálkozhacc:D
2011. jún. 22. 12:18
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Nem gúnyosan mondta, hanem inkább olyan aranyosan...
2011. jún. 22. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!