Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez így égő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így égő, illetve nem jó ötlet?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit néhány hónapja ismertem meg. Azóta egyre gyakrabban beszélünk bár még most sem mondanám, hogy olyan gyakran mint szeretném. Az utóbbi időben megkedveltem, és egy hete elhatároztam hogy elhívom sétálni majd elmegyünk valahova. Azonban azóta nem nagyon találkoztam vele, főleg nem négyszemközt. Most iskola vége miatt nem nagyon fogok vele alapból találkozni. Chat-et én nem szeretem, de most mégis azt kérdezem, hogy gáz lenne-e ha nem négyszemközt hívnám el?
2011. jún. 16. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Hívd fel telefonon. Az azért mégis személyesebb egy fokkal. :D

18/L

2011. jún. 16. 14:57
 2/2 anonim ***** válasza:
kérdd el chat-en a számát, és hivd fel majd :D ha nem adja meg ijb :D
2011. jún. 16. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!