Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek?! Ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek?! Ennyire nehéz lenne?

Figyelt kérdés
Több módon próbálkoztam már ismerkedni(net/baráti társaság/buszmegállóban.. stb), de sehol sem jártam sikerrel. Barátaim ismerősei egyszerűen nem hozzám valóak (buli buli hátán, iszunk hányunk belefekszünk stílusban).Többi lány meg egyszerűen úgy elzárkózik, hogy az nem igaz. Nem vagyok ronda, volt is már barátnőm (2 éves kapcsolat), de akkor nem volt ezzel probléma. Egyébként nem iszom/nem cigizek/nem drogozok és meg tudom nevettetni az embereket általában :D, szóval nem értem. Ötletek esetleg vagy tanácsok? :-/ 19/f (akinek van kedve beszélgetni írhat nyugodtan)
2011. jún. 16. 11:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Honnan írsz?
2011. jún. 16. 11:27
 2/21 A kérdező kommentje:
Pécsi vagyok :)
2011. jún. 16. 11:27
 3/21 anonim ***** válasza:

Benned már alapból megvan az a tulajdonság, hogy mersz kezdeményezni. Ha tovább folytatod, akkor egyszer összefog jönni. Sajnos én még ott tartok, hogy nem merek kezdeményezni.

21/F

2011. jún. 16. 11:29
 4/21 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 11:29

Köszönöm a válaszod, remélem visszanyered az önbizalmad :)

2011. jún. 16. 11:32
 5/21 anonim ***** válasza:

Légy bátrabb. Én sem vagyok az a típusú (buli stb) de az ilyen lányok sem mernek kezdeményezni és ha a fiúk sem, akkor mindegyikük egyedül marad. Például volt már velem olyan, hogy egy fiú többször hátra fordult a buszon és nézett. A szemem sarkából láttam, hogy néz, de nem mertem visszanézni rá. Az pedig, hogy én menjek hozzá... hát előbb simogatok meg egy skorpiót. Tehát ezek a lányok (szerintem) még inkább azt várják, hogy meghódítsák Őket. Ha nem is lesz belőle semmi, csak esetleg egy kellemes beszélgetés, egyik fél sem veszít semmit, csak a fiúnak és a lánynak is nő az önbizalma és könnyebb lesz legközelebb az ismerkedés.

Hajrá! Csak bátran!!! :)

19/L

2011. jún. 16. 11:40
 6/21 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 11:40

köszönöm a választ :))

2011. jún. 16. 11:45
 7/21 anonim ***** válasza:
Skorpiót?:))
2011. jún. 16. 12:49
 8/21 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a skorpió?!:D Lehet csak én nem értem ne haragudj érte :D
2011. jún. 16. 12:52
 9/21 A kérdező kommentje:
Csillagjegyre gondolsz? =)
2011. jún. 16. 12:55
 10/21 anonim ***** válasza:

Ááá tudtam, hogy valai megkérdezi!! :D

Nem, azt akartam írni, hogy inkább megsimogatok egy olyan állatot amitől nagyon félek, mint, hogy én kezdeményezzek, mert attól jobban félnék, hogy megszólítsak egy fiút.

Gondolkoztam milyen állatot írjak, de az a baj, hogy mindegyiket szeretem legye az kígyó vagy madárpók, akármi.

Így lett a skorpió, mert az bánt :D

Bocsi, de nem tudtam mást kitalálni :))

2011. jún. 16. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!