Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor mi a legjobb, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi a legjobb, amit az ember csinálhat?

Figyelt kérdés

egyik haverom az utóbbi időben sokat titkolózik előttem és a barátnőmmel meg egyre többet vannak együtt.

Eddig velem is jóban volt, de most valahogy megváltozott.

Barátnőm meg egyre többet kérdezi, hogy tetszik-e valaki.

Haverom eddig mindig mosolygott rám meg bámult, most meg alig néz rám és nem is beszélünk...

Miért csinálja ez?

2011. jún. 15. 19:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Na jó akkor a kimaradt és fontos információk:

én 16l, legjobb barátnőm és vaverom

2011. jún. 15. 20:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Na, EZ a megaLOL :D, Így más a helyzet. sztem lehet, h a csávókám rád van kattanva, és bnődből próbálja kiszedni, h tetszik-e neked. Ő meg mint rendes kerítőnő, próbál puhatolózni:D
2011. jún. 15. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:

19:59-es vagyok

Így már mindjárt más a dolog. (Nem gonoszságból de azért ezt az információt "én 16l, legjobb barátnőm és haverom" előbb is írhattad volna.) Mondjuk a bámulós részt furcsának tartottam elsőre is, no de mindegy. ^^)

18/F

2011. jún. 15. 20:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Én valahogy egyértelmünek vettem, hogy a kérdezö lány és ettöl függetlenül szerintem ugyan úgy keverhetnek egymással :D
2011. jún. 15. 20:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Ahaaa!

A haverod belédzúgott és a barátnőddel téged beszélnek ki.

... vagy dugnak. ...vagy Ti dugtok. :-)

...vagy mindenki dug mindenkivel! ÁÁÁ nehéz az élet!

:-))))))))

2011. jún. 16. 00:00
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat , némelyik eléggé vicces :D

Igen tudom hogy hamarabb kellett volna z infót.

2011. jún. 26. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!