Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor ki hívjon kit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ki hívjon kit? Segítség!

Figyelt kérdés
Valószínűleg viccesen hangzik a kérdésem, de mivel még nincs tapasztalatom párkapcsolatok-randizás terén, ezért kérek segítséget. A helyzet a következő: már túl vagyunk az első randin, ahol minden jól ment, jól éreztük magunkat egymással. Aztán pár napig nem történt semmi, már szinte el is felejtettem a dolgot, mondván, biztos hiányolt vmit. De aztán váratlanul rám írt cseten, ahol megint nagyon jót beszéltünk, kiderült, h még a filmek terén is nagyon hasonló az ízlésünk, döbbenetes volt. Aztán megkérdezte, van-e kedvem még találkozni vele, és én igent mondtam: abban állapodtunk meg, h majd én szólok, ha lesz időm, mert most elég elfoglalt vagyok. Aztán kiderült, h elromlott a gépe, így nem tudunk neten beszélni, bár a számát még korábban megadta...igazából azt nem tudom, hogy most mit kéne tennem, mert az első randit is én kezdeményeztem inkább (bár hivatalos megbeszélésnek indult...:), és most jól esne, ha mégis ő jelentkezne, de már az utóbbi beszélgetésünk óta eltelt pár nap...most akkor várjak, hátha jelentkezik, vagy én jelentkezzek? És ha én, akkor hogy adjam elő a dolgot, h ne legyek túl rámenős? Előre is köszönöm a válaszokat, és elnézést a tudatlanságomért! :)
2011. jún. 14. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Szólj, hogy most ráérsz, végülis megbeszéltétek, nem lesz ciki!
2011. jún. 14. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Abban maradtatok, hogy te szólsz majd, akkor szólj nyugodtan, jeletkezz ez nem rámenősség, lehet éppen ezt várja és nem akar hivogatni ha egyszer azt mondtad sok a dolgod.

Bár ez a randi/hivatalos furán hangzik, ő is tudta, hogy randi volt?

2011. jún. 14. 20:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a választ! Nos, a hivatalos-nem hivatalos dolgot nem fejteném itt ki bővebben (munkahelyihez hasonló helyzet), a lényeg az, h a hivatalosság inkább csak ürügy volt a találkozásra, ami végül sörözésbe torkollt, és az ugye nem egy hivatalos megbeszélés része szokott lenni...:) Nos akkor lehet, h tényleg én keresem, csak annyira nincs ötletem, h is adjam ezt elő, és egyáltalán, hova hívjam el...?
2011. jún. 14. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!