Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg be kell érnem ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg be kell érnem ilyen csajokkal?

Figyelt kérdés

1 éve szakítottam barátnőmmel , ő ilyen modell féle volt :D tehát szép , azóta viszont ugyérzem , hogy nem tudnék szép csaj összeszedni , önbizalmam az a nullával egyenlő , tehát nem is mernék szebb csajokra rámozdulni , szóval 1 éve csak ilyen átlagos , vagy még annál is roszabb csajokkal tudtam összejönni , meg volt barátnőm elött se voltak nagyon szép barátnőim.

Azért nem értem , mert ha beszélek ismerős csajokkal , ők azt mondják , hogy aranyos vagyok , cuki , helyes stb ..

az a baj , hogy én nem szeretném beérni ronda csajokkal ..

2011. jún. 13. 22:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én koromban meg a pénzről és a státuszról 24/F :D:D:D
2011. jún. 15. 23:05
 12/17 anonim válasza:
100%
Az ő kora, tehát a 21. század...
2011. jún. 15. 23:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A modell csajjal is vége lett valamiért, hm, lehet hogy mégse ez alapján kéne válogatnod?

Az ilyeneket meg nagyon bírom: "mert ahogy látom minden nőnek ez jön be és ezt tapasztalatból tudom" - bakker, te már minden nővel találkoztál? mozgalmas életed lehetett...

2011. jún. 15. 23:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira tökéletes volt az a barátnő,d akkor miért hagytad elmenni? Gondolom ő dobott, ha még azóta is róla álmodozol...

A kérdést meg már megválaszoltad magadnak: ha a külsőre mész, adj te is a külsődre, ne legyél lusta kigyúrni magad, ill. próbálj azokra a pasikra hasonlítani , akik az általad "jó nőnek" tartott csajoknak bejönnek: először is külsőben, hogy meghódíthasd, aztán tökösségben is, hogy meg is tartsd őket.

A "rondább" lányokat meg hagyd szépen békén: igenis gerinctelenség hogy hülyíted szegényeket, másrészt ha önzőségi szempontból vizsgáljuk a dolgot, rájuk pocsékolod (mert ugye nem szeretsz velük lenni) a drága idődet...

És ne vélj felfedezni a soraim között iróniát, mert nincs :D

L/19

2011. jún. 15. 23:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 23:20

Ritkán látni frappáns hozzászólást nőktől, gratulálok :D

Egyébként így van.

2011. jún. 15. 23:22
 16/17 anonim válasza:
Figyelj, egy fiúnak nincs veszíteni valója nézz ki egy csajt és ne gondolkodj azon, hogy most mivan. És ha levágod, hogy nem kellesz neki otthagyod még mielőtt hülyét csinálnál magadból. Te fiú vagy ez egyáltalán nem gáz. 18/L
2011. jún. 16. 11:38
 17/17 anonim ***** válasza:
A csajaidnak tényleg be kell érni ilyen baráttal?
2011. jún. 16. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!