Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt hogyan lehet orvosolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan lehet orvosolni?

Figyelt kérdés

A problémám az,hogy nincs sikerem a lányoknál..Amikor lányok társaságában vagyok szerencsétlennek,bénának,kisfiúnak és esetlennek rézem magam..23éves vagyok és nem nézek ki vlmi férfiasnak..Nincs önbizalmam és magabiztosságom sem,nem szeretem önmagam és nem hinném h kelhetek vlkinek..

Kort és nemet is

2011. jún. 13. 21:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen ebben is segít(esz magadon)!

Felülsz vonatra vagy valahogy elmész egy másik városba. Előveszed telefonod, kikapcsolod majd odamész emberekhez, (nem feltétlen csajokhoz, főleg nem bombázókhoz), hogy szia/jó napot kívánok stb., és mondod, hogy:

Elnézést lemerült telefonom, tudnál/tudna nekem egy időt mondani. Így kezdesz el fejlődni, ezt hívják ebben közösségben szocializálódásnak. Persze a kérdés más is lehet. Ha a kérdés vicces, az alapból jó pont a csajoknál. (arról, hogy hogyan menj oda a lányokhoz olvass a blogon). Még jobb, ha keresel melléd más srácokat (Wing), akikkel együtt mentek szocializálódni, nemcsak haverkodtok, hanem egymást buzdítjátok és segítitek. Ha nincs haver vagy cikinek találod keress mex deluxe fórumán (pua.hu asszem a blogon ezt is megtalálod). Remélem kielégítő választ adtam, ha kíváncsi vagy kérdezz még nyugodtan.

Én javaslom, hogy minél előbb kezd el, mert mikor már egyre boldogabb és sikeresebb leszel egy dolgot fogsz bánni: Hogy bírtam eddig enélkül élni. Kezd el most, mert lehet, hogy holnap el üt egy busz. Amúgy 2012-ben jön a világvége. :D

2011. júl. 21. 18:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Na igen az lehetséges:) Ki tudja mi lesz kicsi a világ:D
2011. júl. 21. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!