Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar ha egy lánynak szőrös a karja, és eléggé látszik? Befolyásol titeket párválasztásban?
engem nem zavar egyáltalán szerintem ez nem lényeges
valahogy lábon nem szeretem ha szőrös
Hát igen sajnos manapság elég sok embernél divat ez a szőrtelen, szagtalan dolog (újdonságként megemlíteném a jellemtelent is de ezt most hanyagolom). Lehet, hogy én vagyok túlságosan maradi de nekem az se jön be ha valaki teljesen csupasz, egy kis szőr itt, ott nálam belefér (jó azért ne úgy nézzen ki mint a chewbacca). Egyébként meg nem hiszem, hogy azért ne mennék oda egy aranyos lányhoz mert szőrös a karja, viszont ami már kicsit durvább az az arcon lévő borosta a borotválkozás miatt, az valahogy nekem se jön be.
18/F
Ha nem nagyon sötét és sűrű, akkor tojj rá magasról :) Hónalj/láb/intim részen epilálom magam, aki meg a szőkésbarna pihéket nem tudja elfogadni a karomon, az vessen magára. A páromat sem érdekli. Volt egy osztálytársam, aki mindig borotválta a karját, egyszer értem hozzá, máris ugrottam el, úgy szúrt. Az sokkal rosszabb, mint a selymes pihék :)
19/L
Én gyantáztatom karomon,de csak akkor szoktam menni vele vissza,ha már eléggé kinőtt.(nincs kedvem 2hetenként szaladgálni emiatt!) & am ha világos a karodon a szőr,akkor ne gyantáztasd! a borotválást pedig egyenesen felejtsd el!!!!én is csak azért gyantáztatom a karomon mert lány létemre sűrű szőrzetem van sajnos és tök fekete is..-.-
De még tudom ajánlani a lézeres szőrtelenítést is!(de csak 18 éves kor után) én azt fogom alkalmazni hamarosan,ha összeszedem rá a pénzt!:) 18/L
De am. miért nem kérdezed meg szemtől szemben barátodat,hogy zavarja -e?! Ezt nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!