Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar ha egy lánynak szőrös a karja, és eléggé látszik? Befolyásol titeket párválasztásban?

Figyelt kérdés
Van aki borotválja, vagy gyantáztatja, de akkor borostás..az jobb ?
2011. jún. 13. 18:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Csak szerintem hiába szedi le valaki. Akkor meg az néz ki hülyén, hogy a karja teljesen szőrtelen, de könyöktől meg szőrös egy kicsit. Gyantához meg kell várni, hogy kinőljön. Párszor leborotválja az ember akkor meg utána össze vissza áll, rosszabb, mint előtte.
2011. jún. 13. 19:00
 12/20 krameri ***** válasza:
83%
nem zavar. Viszont az a csaj, aki 14 évesen elkezd borotválkozni, mert valami köcsög beszólt neki a 0mm-s átlátszó bajszáért, és ezért 16 évesen már estére borostás, ha csak reggel borotválkozott.. na az zavar.
2011. jún. 13. 19:04
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

engem nem zavar egyáltalán szerintem ez nem lényeges

valahogy lábon nem szeretem ha szőrös

2011. jún. 13. 19:08
 14/20 anonim ***** válasza:
95%

Hát igen sajnos manapság elég sok embernél divat ez a szőrtelen, szagtalan dolog (újdonságként megemlíteném a jellemtelent is de ezt most hanyagolom). Lehet, hogy én vagyok túlságosan maradi de nekem az se jön be ha valaki teljesen csupasz, egy kis szőr itt, ott nálam belefér (jó azért ne úgy nézzen ki mint a chewbacca). Egyébként meg nem hiszem, hogy azért ne mennék oda egy aranyos lányhoz mert szőrös a karja, viszont ami már kicsit durvább az az arcon lévő borosta a borotválkozás miatt, az valahogy nekem se jön be.

18/F

2011. jún. 13. 19:15
 15/20 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem nagyon sötét és sűrű, akkor tojj rá magasról :) Hónalj/láb/intim részen epilálom magam, aki meg a szőkésbarna pihéket nem tudja elfogadni a karomon, az vessen magára. A páromat sem érdekli. Volt egy osztálytársam, aki mindig borotválta a karját, egyszer értem hozzá, máris ugrottam el, úgy szúrt. Az sokkal rosszabb, mint a selymes pihék :)

19/L

2011. jún. 13. 19:22
 16/20 anonim válasza:
90%
szerintem ne gyantaztasd mert meg csunyabb lesz es szentem az termeszetes s ha a baratodnak nm tetszik az nem is szeret ha szeretne elfogadna
2011. jún. 13. 20:45
 17/20 A kérdező kommentje:
Van barátom lassan egy éve, még nem szólt semmit, elfogad így, de azért néha látni rajta h furcsán néz picit. Ezért is tettem fel ezt a kérdést, amire köszönöm az eddigi válaszokat.:)
2011. jún. 13. 21:32
 18/20 anonim válasza:

Én gyantáztatom karomon,de csak akkor szoktam menni vele vissza,ha már eléggé kinőtt.(nincs kedvem 2hetenként szaladgálni emiatt!) & am ha világos a karodon a szőr,akkor ne gyantáztasd! a borotválást pedig egyenesen felejtsd el!!!!én is csak azért gyantáztatom a karomon mert lány létemre sűrű szőrzetem van sajnos és tök fekete is..-.-

De még tudom ajánlani a lézeres szőrtelenítést is!(de csak 18 éves kor után) én azt fogom alkalmazni hamarosan,ha összeszedem rá a pénzt!:) 18/L

De am. miért nem kérdezed meg szemtől szemben barátodat,hogy zavarja -e?! Ezt nem értem

2011. aug. 15. 22:18
 19/20 anonim ***** válasza:
szerintem hülyeség sžőrteleníteni. a borosta sokkal undorítóbb mint a pihék.
2011. nov. 12. 07:08
 20/20 anonim ***** válasza:
93%
Már bocs hogy beleszólok, de olyan idegesítő, hogy a nőknek borotválni kell a lábukat, a hónaljukat, borotválniuk kell ott is, és most meg a karjukat is borotválják, nem is beszélve arról, hogy itt nmondják, hogy milyen undorító, ha valakinek szőrös az arca. jó most nem azért írtam, mer én olyan vagyok, de a férfiak meg csak ott borotválják, az arcukat meg max a hóaljukat. Akkor most mi nők is mondhatnánk, hogy olyan a lábuk meg a karjuk mint egy gorillának basszus -.-
2012. szept. 22. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!