Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bárkit el lehet csábítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bárkit el lehet csábítani?

Figyelt kérdés
A kémiai vonzódás része érdekel a dolognak. Két embernél vajon adott-e, hogy összeillenek vagy sem, avagy azon múlik, hogy hogyan viselkednek egymással? Vagyis megfelelő viselkedéssel szinte bárki számára vonzó lehetek?
2011. jún. 12. 22:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. jún. 12. 22:49
 2/13 Burny bácsi ***** válasza:
62%
Itt az a kérdés, hogy mit fizetsz érte?
2011. jún. 12. 22:49
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem. Én azokat a fiúkat szeretem például, akik sokat nevetnek, ha egy fiúnak szép és őszinte a mosolya/nevetése, azzal engem totál le lehet venni a lábamról. Viszont elég jó emberismerő vagyok, és látom, amikor valaki nem őszintén mosolyog vagy nevet, és az számomra visszatetsző. Szóval szerintem nem.

19/L

2011. jún. 12. 22:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Őszinte viselkedésre gondoltam. Ha valaki éppen olyan, mint amit leírtál, akkor elképzelhető, hogy valamiért mégsem tetszik, hiába jó minden?
2011. jún. 12. 22:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk Joker mosolya bejön?
2011. jún. 12. 22:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet. Ha például alacsonyabb nálam, vagy el van hízva (nem egy kis pocakra gondolok:)). Az, hogy valaki őszintén és sokat mosolyog, az igazából belső dolog - de ehhez kell az is, hogy külsőleg ne tartsam nagyon csúnyának.

Nem, Joker mosolya nem jön be:D

2011. jún. 12. 23:01
 7/13 A kérdező kommentje:
A külső ennyit számít? Mi van, ha teljesen átlagos az illető, nincs rajta semmi rossz, de semmi extra sem?
2011. jún. 12. 23:03
 8/13 anonim ***** válasza:

"Két embernél vajon adott-e, hogy összeillenek vagy sem, avagy azon múlik, hogy hogyan viselkednek egymással?"

Szerintem inkább előbb van egy vonzalom, ami kiváltja a bájos viselkedést. Ezért van, hogy valaki lehet akármilyen figyelmes, kedves a másikkal, ha az azt mondja "nem jössz be", akkor nincs mit tenni..

2011. jún. 12. 23:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Én a kérdésre válaszoltam. Ha totál átlagos, de sokat nevet és szép a mosolya, engem levett a lábáról:)
2011. jún. 12. 23:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi, így már egyértelmű.
2011. jún. 12. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!