Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bárkit el lehet csábítani?
Nem. Én azokat a fiúkat szeretem például, akik sokat nevetnek, ha egy fiúnak szép és őszinte a mosolya/nevetése, azzal engem totál le lehet venni a lábamról. Viszont elég jó emberismerő vagyok, és látom, amikor valaki nem őszintén mosolyog vagy nevet, és az számomra visszatetsző. Szóval szerintem nem.
19/L
Persze, hogy lehet. Ha például alacsonyabb nálam, vagy el van hízva (nem egy kis pocakra gondolok:)). Az, hogy valaki őszintén és sokat mosolyog, az igazából belső dolog - de ehhez kell az is, hogy külsőleg ne tartsam nagyon csúnyának.
Nem, Joker mosolya nem jön be:D
"Két embernél vajon adott-e, hogy összeillenek vagy sem, avagy azon múlik, hogy hogyan viselkednek egymással?"
Szerintem inkább előbb van egy vonzalom, ami kiváltja a bájos viselkedést. Ezért van, hogy valaki lehet akármilyen figyelmes, kedves a másikkal, ha az azt mondja "nem jössz be", akkor nincs mit tenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!