Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha még 16 évesen fiú létemre nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 21:51
12/23 anonim válasza:
én se csókolóztam még.. =/
15/L
13/23 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Na most, korbeli különbség nem sok, nem-beli meg szerintem mindegy! csak az "gáz, ciki", amit te annak gondolsz. Mindegy hogy mikor, hány évesen, a lényeg, hogy te kész legyél rá! Akik meg oltogatnak itt, elég szánalmasak! Szerintem az gáz, ha csak azért csinálod, mert más is, meg olyannal csinálod, aki nem érdemli meg. Ha 20 évesen ugyanígy állsz, akkor sincs semmi baj. Nem nem volt szerencséd, hanem nem sieted el mások miatt, és ez jó!
Ha meg valaki "gáznak" találja, sz@rj rá! Nem értem mért kell ilyenekben más véleményére adni. Csak rád tartozik, mikor, kivel, hol, stb...
14/23 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, én inkább ilyen romantikus első csókra vágyom:D:)
2011. jún. 12. 22:08
15/23 anonim válasza:
Az jobb is, hidd el! Nem kell elsietned.
16/23 anonim válasza:
Szerintem nem gáz.
Én sem csókoloztam még.
15/L
17/23 A kérdező kommentje:
Hát hogyne.. búza vagyok és fake kérdéseket teszek fel. Ezt szeretem;)
2011. jún. 12. 22:17
18/23 anonim válasza:
És az gáz, ha valaki 19 évesen nem csókolózott? :D
19/23 anonim válasza:
Dehogy vagy búza :D Többieknek csak nagy a pofája
20/23 anonim válasza:
En egy hete toltottem be a 15-ot es eddig mar 8 csajjal jott ossze.:) Es szerintem barkinek osszejohet , csak akarni kell.:D Akkor kezd rossz lenni , mikor mar te is cikinek erzed a dolgot.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!