Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha félek az első randitól? ,
Csatlakozom az elöttem szólóhoz!
Természtes, hogy van benned egy kis félsz, de ha tényleg önmagadat adod és ez bejön a lánynak, akkor nyert ügyed van!
Veszteni valód nincs! Sok sikert!
Attól félek hogy nem fogok bejönni neki, nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni.Azt mondta hogy ő is szeret engem, de félek hogy ez megfog változni, és nem jövök majd be neki.
Azt mondta hogy csak rajtam múlik minden, de ezt nem igazán értem hogy mit takar...
Ne félj :)
Az természetes,ha van egy kis gyomorideg, de nem kell nagyon görcsölni :)
Én is neten ismerkedtem meg a párommal, MSN-eztünk vagy egy hónapig és megvolt a nagy találkozás :) Mindkettőnk félt, mert már valami elkezdett kialakulni és nem akartuk h ez visszájára forduljon :) Találkozástól kezdve járunk és azóta már több, mint 2 hónap eltelt és nagyon szeretjük egymást :) Sok-sok sikert, csak ügyesen :)
Megvolt a randi, köszönöm a tanácsokat.Nagyon jól alakult :)
Csak kicsit hideg volt.De volt csók meg minden...de az nem volt :), de nem is akartam volna :)És nagyon szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!