Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj ha félek az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha félek az első randitól? ,

Figyelt kérdés
Van egy lány nagyon szeretem, idősebb nálam és még nem találkoztunk csak msn-en beszélgettünk.Képen már látuk egymást meg nagyon jól elvagyünk msn-en, de félek hogy nem fogok neki bejönni.Kéne valami tanács hogy mit tegyek.
2009. márc. 21. 09:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
az termeszetes,hogy felsz.csak add onmagadat,mert ha tettszel neki akkor azert tettszel aki vagy,ne azert aki nem.a randin ha megse josz be neki,akkor probalkozz mas lanynal.biztos talalsz valakit.de szoritok nektek!:)
2009. márc. 21. 09:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az elöttem szólóhoz!

Természtes, hogy van benned egy kis félsz, de ha tényleg önmagadat adod és ez bejön a lánynak, akkor nyert ügyed van!

Veszteni valód nincs! Sok sikert!

2009. márc. 21. 10:30
 3/11 anonim válasza:
Nem, nem baj, szerintem egy kis gyomor ideg teljesen természetes dolog :) mitől félsz? Ha MSN-en tudtok beszélni, ráadásul ahogy írod jól elvagytok, akkor életben is menni fog a dolog. Nem kell parázni, csak ne blokkolj le, ha sikerül pár értelmes szót kinyögni, akkor már sínen vagy. Sok szerencsét!
2009. márc. 21. 10:54
 4/11 A kérdező kommentje:

Attól félek hogy nem fogok bejönni neki, nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni.Azt mondta hogy ő is szeret engem, de félek hogy ez megfog változni, és nem jövök majd be neki.

Azt mondta hogy csak rajtam múlik minden, de ezt nem igazán értem hogy mit takar...

2009. márc. 21. 11:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez teljesen természetes:) Én minden első randi előtt majd összehányom magam olyan ideges vagyok,de mikor már ott leszel biztos jól fogjátok érezni magatokat:-)
2009. márc. 21. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Alap dolog, hogy félsz! Az a lényeg, hogy készülj a randira, legyen beszédtéma, mert a néma csend nagyon kínos tud lenni!
2009. márc. 21. 12:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne félj :)

Az természetes,ha van egy kis gyomorideg, de nem kell nagyon görcsölni :)

Én is neten ismerkedtem meg a párommal, MSN-eztünk vagy egy hónapig és megvolt a nagy találkozás :) Mindkettőnk félt, mert már valami elkezdett kialakulni és nem akartuk h ez visszájára forduljon :) Találkozástól kezdve járunk és azóta már több, mint 2 hónap eltelt és nagyon szeretjük egymást :) Sok-sok sikert, csak ügyesen :)

2009. márc. 21. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem baj.Ezzel mindenki így van.
2009. márc. 21. 18:46
 9/11 A kérdező kommentje:

Megvolt a randi, köszönöm a tanácsokat.Nagyon jól alakult :)

Csak kicsit hideg volt.De volt csók meg minden...de az nem volt :), de nem is akartam volna :)És nagyon szeretem :)

2009. márc. 22. 12:33
 10/11 anonim ***** válasza:
orulok nektek!:D
2009. márc. 26. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!