Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon van esély ismerkedni, csajozni?
12:21-es vagyok:
Ha ezt így leírod neki,hogy láttad a dizsiben,de nem akartad zavarni mert épp elvolt vkikkel,viszont szívesen megismertnéd stb szerintem teljesen jó!Ugyis attól függ hogy bejössz-e neki:)
szóval hajrá!sok veszteni valód nincs,
(egyébként ne legyél nagyon elkeseredett 23 évesen:))
hát ha nincs jobb lehetőség akkor egy próbát megér
az ilyen netes dolgot csak azért nem díjazom mert ha majd a kölyköd megkérdezi hogy találkoztatok akkor ez nem túl meseképes sztori, mondjuk odáig el is kell jutni szóval teljesen mindegy a lényeg, hogy találd meg a módját
Aki üzenetként írt nekem, annak itt válaszolok, mert nem kell neki tudnia az e-mailem:
Elég buta vagy, ha ezt általánosításnak veszed, magadra vess, ha ennyire tompa agyad van. Szerinted nem próbáltam minden témát feldobni? ne magadból indulj ki... az a pasi egy kocka volt, nem csodálom, h neten ismerekedik. Akármit kezdtem el mondani, valahogy ráterelődött a téma a csodász szgépére, amin vmi h.lye játékkal játszik 20valahány éves létére, és vmi országon szinten első helyezett, vagy mi a fene -.-" elég volt nekem belőle, nekem nem kell kocka, de védjed csak, gondolom te is az vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!