Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetnék nem átlagos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék nem átlagos?

Figyelt kérdés

Külsőre értem. Mitől nem lesz valaki átlagos?

Vagyis mit kell tennie egy férfinak, hogy ne átlagosnak mondják??

Csúnya nem vagyok, csak szerintem változtatásra lenne szükségem. Igazából nem tudom, hogy kell elkezdenem.

18 vagyok 185 magas, 90 kiló (kis pocakkal) rövid barna haj, barna szem.

2011. jún. 10. 11:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem attól lesz valaki "egyedi" ha olyat csinál, talál ki amit más nem ismer. Vagy akár úgy öltözködik, hogy mindenki megforduljon utána és azt hiszik az emberek hogy a holdról jött. És nem, nem az emos nyavalyákra gondolok meg hasonló társaikhoz, mert lehet hogy megnézik őket is, de ők tömegnyomorultak..

De ha erőltetni akarod ezt az egyediséget, az nem hoz jó eredményt. Legalábbis ez tűnt fel.

2011. jún. 10. 12:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Erőltetni semmiképpen sem akarom. :)
2011. jún. 10. 12:06
 13/20 anonim ***** válasza:
Azért vagy átlagos, mert annak tartod magad. Te egy külön személy vagy, nem egy arc nélküli izé:D, ugyanúgy egyedi vagy, mint minden más ember. Nem tudom, hogy mi mostanában ez a nagy egyediség-mánia (főleg az alterekre jellemző).
2011. jún. 10. 12:22
 14/20 A kérdező kommentje:

Igen személyiségben tuti, hogy egyedi vagyok. :D Ezért kérdeztem rá a külsőre. Én nem akarok kitűnni meg ilyesmi, csak ha látnak az utcán ne lássanak átlagosnak . :)

(bár nem tudom, hogy annak látnak-e )

2011. jún. 10. 12:26
 15/20 Smartguy86 ***** válasza:

Nah, az alterek aztán nagyon egyediek :D Van belőlük 12 egy tucat, az nagyon egyedi...

Kérdezőnek: ha a külsőd találod átlagosnak, akkor sportolj. Nem mindenki sportol, így a kisportolt külső nem átlagos :) Aki már veszi a fáradtságot erre, arra felnéznek! Lehet, hogy irigykedni is fognak, ha izmos vagy - megkapod majd, hogy felpumpáltad magad, meg instant izmot ittál, de szard le :D Ez csak töltsön el még több büszkeséggel, mert te tudni fogod, hogy megtettél érte sokmindent.

Amúgy meg a hobbid is lehet valami extra, pl. valami küzdősport, vagy látványos tánc - ahol új lányokat is megismerhetsz!

Mással nehéz kitűnni külsőre anélkül, hogy ne legyél deviáns (pl lila haj meg feszülős naci :D)

2011. jún. 10. 12:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Pont ezért írtam én is az altereket...:)
2011. jún. 10. 12:45
 17/20 A kérdező kommentje:
Sportolok, izom is van rajtam a pocak pedig tényleg nem túl nagy. :) Rajta vayok, hogy át alakaitsam. :D
2011. jún. 10. 12:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha érdekel egy vélemény úgymond pasiszemmel én megítélem neked a kinézetedet semlegesen objektívan a barátnőimnél ez már valami divat volt mint valami médium... küldj privit úgyis ráérek.

18/F

2011. jún. 10. 12:57
 19/20 A kérdező kommentje:
írtam
2011. jún. 10. 13:19
 20/20 anonim ***** válasza:
nézz ki úgy mint oli sykes az nemátlagos :D
2011. jún. 10. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!