Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az első randin?
Figyelt kérdés
tippeket várnék hogy mit kéne csinálnunk az első randin.Lefeküdni még nem szeretnék vele.
Még sose voltam randizni lánnyal.Mindig csak ugy összejöttem az épp aktuális barátnőmmel.Most hétvégén visznot találkozok egy lánnyal akit nagyon szeretek és ő is szeret engem.
A lány idősebb nálam pár évvel.
Nagyon megköszöném ha tudnátok segíteni nekem.
2009. márc. 20. 17:46
1/9 anonim válasza:
Ne is feküdj le vele, ha még azt se tudod pontosan h az elős randin mit kell csinalni. legyel rendes, kedves, őszinte, vidam, es akkor jo lesz.
2/9 anonim válasza:
Hívd el egy nagyon romantikus helyre és ott beszélgessetek.
3/9 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb, hogy légy önmagad. Lehet, hogy közhely, de így van. Legyél udvarias, segítökész, kedves, bókolj neki (ezt minden nő imádja), és NE legyél rámenős, bármennyire nehéz megállni! Sok sikert!
4/9 anonim válasza:
Én tuti moziba vinném. Legalább lesz miről beszélni .
5/9 anonim válasza:
Moziba??? Ember, eszednél vagy? egy 4 órás randiból 2 órát ülni csendben egymás mellett.. ráadásul 1 randin.
Nem.
Egy bármilyen beülős hely tökéletes. Ha van közös téma, nem lesz gond, ha nincs akkor nem vagytok egymásnak valóak. Csak beszélgessetek, majd kialakul.
25/f
6/9 A kérdező kommentje:
a közös témával nem lesz gond...:)
2009. márc. 20. 20:33
7/9 anonim válasza:
szerintem csak menyetek el valahova sétálni egyetek egy fagyit!és beszélgesetek legyél udvarias és kerüld a favicceket probáld magd ne cinkes helyzetbe hozni!!
8/9 anonim válasza:
Séta, kávézó mind1 csak add önmagad és légy udvarias.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, nagyon jól sikerült a randi :)
2009. márc. 22. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!