Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogyan szoktatok flörtölni a lánnyal?
Én is...
Mi van akkor, ha a gyerek nem dumás, fossa a szót... nem értem, hogy lehet mindig mondani valamit. Egyszerűen nekem nem megy:)
Természetesen úgy, hogy beszélgetek vele, s figyelek arra, hogy inkább ő beszéljen, én pedig eközben gyakran nézek a szemébe. A kezemet olykor-olykor hátravetem, a tenyeremet a tarkómra vagy a fejem búbjára helyezem, így mintegy kitárulkozom az előttem lévő lánynak a felsőtestemmel.
Figyelek arra, hogy többször is a nevén szólítsam (a nők kedvenc szava általában a keresztnevük, ezt már Casanova is tudta), törekszem rá, hogy megnevettessem, de közben szóba hozzak komoly témákat is.
Esetleg beletehetek finoman egy-két testi kontaktust is, akár a vállát simítom meg, akár a tenyerét, megfejtve épp az életvonalát. Szóval vannak trükkök, amik általában beválnak, imponálnak.
kb így:
Ciao Ragasto! Vaffanculo? Due Cappuccino.
Bocsika, Drága! Tudod, ez üzlet, Miláno Gino.
Megtaláltad a megfelelő embert, az igazi Menőt.
Menjünk fel hozzám, tölts egy whiskey-t és húzd le a redőnyt!
Jöjj ide kedves, ülj mellém! Egy vagyok a felső ötezerből.
Tárd ki a szíved, és nézz a szemembe.
Beszélgessünk a karrierről.
Vegyél méretet a kaliberről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!