Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A volt barátom egyik jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátom egyik jó ismerősömmel akar járni. Figyelmeztessem a lányt, hogy én miért hagytam el a pasit?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy meglopott, megütött, folyamatosan hazudott és megcsalt. Szóljak az illető lánynak, vagy ne? Félek, nem hinne nekem, mert azt hinné, hogy csak féltékeny vagyok rá. De nem akarom, hogy őt is pofára ejtse a srác, mint engem.
2009. márc. 19. 22:11
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Azt mondtad, már próbáltál beszélni erről a lánnyal, de nem hallgatott meg. Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy megpróbálod mégegyszer, ha akkor sem hallgat rád, akkor hagyd. Ha majd rájön, hogy mekkora szemétládával hozta össze a sors, ő megy hozzád. Akkor hallgasd végig, beszélgess vele, és fogd az elvakultságára azt, hogy nem hallgatott meg, de semmiképpen se vágd a képébe, hogy te megmondtad.
2009. márc. 20. 16:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Most egész biztosan nem fog neked a lány hinni. De később majd rájön, és talán ez megerősíti abban, hogy rosszul választott.
2009. márc. 20. 21:54
 13/13 A kérdező kommentje:

Sajnos a lány továbbra sem hajlandó meghallgatni.

Annyit mondott, hogy féltékeny vagyok rá, vissza akarom kapni a volt barátom, ezért találok ki ilyeneket.

:S

2009. márc. 21. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!