Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány de van pasija aki sokkal rondább mint én. Mit tegyek?
"sokkal rondább mint én"
Még is a másik sráccal van és nem veled:P
"sokkal rondább mint én" pfff.ego 4ever...
a szépség relatív. a csaj valszeg téged lát rondának mivel nem veled van.
és semmit se csinálj. ne tedd tönkre más boldogságát, még hogy ha a te b*zi nagy egód azt diktálja akkor sem....
honnet tudod h rondabb?ertesz a pasikhoz is...?
amugy ezt egy fiu nem tudja eldonteni szeritem,miert a fiuk csak a lanyokon latjak a szepet(tobbsege,persze a ki nem meleg...),s ha magadot szepnek latod akk valoszinuleg lanyos v...ami nem sok csajnak jon be
ígyvan :) jólbeszél
de am nem mondtam azt h én vok az istenpasi -.-
önbizalom befigyel xD de nemis baj h van :) hát ha annyira vele akarsz lenni akkor beszélj vele erről, míg ő nem mond konkrétat addig nemtudhatod. egyébként aki ujjabban nem tartozik a divatemok körébe azok többségben utálják az ilyesmi stílusu pasikat mert b*zi/csajos stb (mint pl oli sykes a hosszabb haj miatt..azért mondom példának mert mondtad h hasonlitasz) szoval erre nem alapozhatsz de te ismered meg te élsz abban a helyzetben... szerintem beszéld meg vele de neked kell döntened
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!