Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ismerkedős/leszólitos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ismerkedős/leszólitos dumát próbáltatok ki, amivel nem égtetek le? (24-33 évesek)

Figyelt kérdés
Itt a nyár, annyi csinos lányt látni az utcán.Megosztanátok velem pár sikersztorit, pár leszólitásról szóló történetet utcán ami bevált nektek.Nem az egysorosokra gondolok...mint a köl kóla, hanem saját ötletekre.
2011. jún. 7. 14:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát utolsó, sok szerencsét a 30 éves Istennővel, jó dolgod van.Imádom ezt a korosztályt, mert már elég érettek a hölgyek ebben a korban, igaz kevés szingli.Szerintem az első udvarias ismerkedés forma nem a legjobb, nagyon banális, de amit mondtál a csajnak az tök jó volt, tetszik.Megvolt a lélekjelenléted.
2011. jún. 7. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Valóban kicsit banálisnak hangzik, de meg kell adni a formáját, a hangsúlyt és bele kell élni magad egy kicsit. Ha nem feszülten csinálod, hanem teljesen természetesen, akkor Te vagy fölényben és tuti Ö lesz zavarban.

Remélem szerencsém lesz azzal a Növel, aki 30 és Istenien néz ki, mert hozzá képest a 22 évemmel nem igazán rúghatnék ladába, de nem utasított el.

2011. jún. 7. 19:38
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát mázlid van, én ritkán kerülök beszélő viszonyba ismeretlen nőkkel.Még én se értem miért, de mindig úgy adódik.Mindig sietek mert dolgom van és hétvégén meg mind tinikbe botlok.Az édes 30as szingli csajok felszivódnak.
2011. jún. 7. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!