Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért kombinálnak ennyit?
Van egy fiú és egy lány. Ismerkednek egymással randiznak stb. Mint tudjuk a fiú minnél hamarabb szeretne valamit a lánytól, szóval az első randi után egy csókot legalább. De a lányok elhúzzák tovább általában. A lényeg, hogy a lány meséli a barátnőinek, hogy mennyire aranyos a fiú meg satöbbi, de még mindig nem történik köztük semmi. Szóval a lányoknak miért kell így túlbonyolítani a dolgokat? Gyakran már túlzásba viszik.
Velem az történt, hogy 2 hónapig randizgattunk és az első csók is akkor csattant el. De azalatt az idő alatt folyamatosan mondta nekem, hogy tetszek meg kezd megszeretni bla bla bla... 5 hónapig jártunk ami azért nem olyan sok de nem is kevés, de a végén megkaptam, hogy halogatós típus vagyok meg úgy érzi, hogy kihűlt a kapcsolat. Most ezért kellet két hónapig szívni??
Lányok miért bonyolítjátok ennyire a dolgokat? Utánna miért sírtok ha valami nincs rendben?
TUDOM, HOGY NEM MINDENKI ILYEN ÉS VANNAK MÉG OLYANOK AKIK NEM ILYENEK SZÓVAL TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!
Mi az hogy "húzza az időt?" Sietsz valahova????
a lányok biztosak akarnak lenni az érzéseikben, náluk nincs ilyen hogy időhúzás. a jó ügyhöz idő kell. A nők nem du*gni akarnak, ők érzelmileg akarnak toppon lenni először és nem csalódni.
A nőknél nincs ilyen h "időhúzás". Nekik nem az a lényeg hogy gyorsan du*gjanak veled, hanem megismerni és azután esetleg. De előbb megbizonyosodni hogy te vagy -e a legmegfelelőbb szexuális és érzelmi partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!