Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ir rám MSN-en?
Figyelt kérdés
Egész nap fent vagyok, mikor nagy ritkán feljön akkor sem ir rám. Többször megbeszéltük már, hogy találkozunk, de valami mindig közbe jött. Ennyire ne érdekelném vagy várja, hogy én irjak rá? De már annyiszor irtam rá, hogy lassan kezdrem azt érezni, hogy zaklatom. Mit csináljak?2011. jún. 4. 20:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz ha keresel valaki mást ezt az illetőt
szerintem egyáltalán nem érdekled,vagy csak talált nálad
jobb partit.
2/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy úgy van ahogy az első írja. Ismerek olyan embereket, meg pl énis olyan vagyok h nemszoktam ráírni senkire, csak ha valami tényleg életbevágó a helyzet.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a hotmail fiokjara megy fel ( ha az van neki), ami bejelentkezteti az msn-be is.. Az is lehet, hogy elfoglalt, valami dolga van, csak valamit gyorsan meg akar valamilyen haverjaval beszélni.. Ha msn-en nem is, de e-mailen vagy sms-en kommunikal? Ha igen, akkor szerintem nincs veszve minden..
4/4 anonim válasza:
én pl csak akkor írok rá valakire ha fontos, még ha fent vagyok egész nap akkor is, de ha rámírnak szivesen válaszolok/beszélgetek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!