Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről beszéljünk egyszerüen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljünk egyszerüen nem tudom?

Figyelt kérdés

Van 1 lány akit fel vettem msn-re de nem tudok már miről írni 1-szer 2-szer beszéltünk már.

Egyszerüen nem történik velem semmi.

Bulizni nem szoktam akkoris ha bátyám csinál egyet mert tudom hogy az egy jó társaság de az ritkán van.

Osztály társak vagyunk de a suliban meg mindig az idősebb barátaival van és én már nem férek oda.

Bevagyok tojva mert most próbálok elöször felszedni egy lányt.

(15/F)

15 évesek vagyunk mind keten.

2009. márc. 18. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát őőő...xĐ

Ha csinál a tesód bulit akkor hívd el és ha tetszel neki(ha nem tudod kérdezd meg)akk hívd el vmi csendes hejre beszélgetni amiről mind a 2-en szeretek beszélni érdeklődjél íránta és ha jól megy akk a végén le is smárolhatod és a végén megkérdezheted h járunk -e?..:P

remélem sikerülni fog<3..:D

2009. márc. 18. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:

msnen "felszedni" egy csajt? ezt felejtsd el. valahogy személyesen próbálj vele beszélni vagy hívd el valahova beülni.

ja és ha görcsölsz akkor még kevesebb az esély, sajnos.

2009. márc. 18. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Hívd el a tesód ^^bulijába^^.Msn en kérdezd meg hogyvan,mond neki hogy jó a képe,szép rajta,mond neki hogy többet kéne beszélnetek (iszen osztálytársak vagytok)
2009. márc. 18. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Vedd úgy a beszélgetést, mintha a legjobb barátod lenne. Ha izgulsz az meglátszik. Ettől megilyedhet az illető na mondjuk ez igen ritka. Szóval légy határozott. Ja és egy extra tipp ne az egyéjszakás kalandra menj! A sex legyen egy harmadlagos dolog. Az első a szerelem, vagyis érzelmi kapcsolat, a második a szeretet azaz mindig kitartotok egymás mellett, és a harmadik a sex. Nem ismerlek, de ha csak azért kell az a nő hogy jól tudod stb.. akkor inkább felejtsd el! Sok sikert! Ja és ne félj a nőktől!
2009. márc. 18. 21:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem nem arra kell. Szeretném meg ismerni csak nagyon parás vagyok.Bátyám meg nagyon ritán csinál bulikat szinte csak akkor ha valakinek szülinap vagy névnapja van de azért meg próbálom.
2009. márc. 18. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudod, ha már itt elakadsz, akkor még nem nagyon való neked ez az egész.
2009. márc. 18. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:

utolsó válaszolónak: ne bántsd már,abból látszik h milyen fontos neki a csaj, h megkérdezi,mit csináljon,és sokat agyal ezen.

a kérdezőnek:sztem ne MSN-en akarj vele beszélgetni,az olyan uncsi és személytelen,meg MSN-en írunk néha olyasmiket,amit személyesen nem mondanánk ki.És sokkal nehezebb is.

Tehát:menj oda hozzá szünetben,ha úgyis osztálytársad,kérdezz tőle vmit,stb,és NYUGI!.Ha az ember ideges,gyakran csinál hülyeséget(bocsi).

Én pl. nem bánom,ha egy fiú oszttársam odajön a szünetben...

Ügyi légy!!!

2009. márc. 19. 16:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi

Az leszek.

2009. márc. 19. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!