Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap jönn hozzám a barátnőm és? (többi lent)
Figyelt kérdés
Holnap jönn hozzám a barátnőm, és megszeretnénk nézni egy filmet. De mégis milyen filmet nézzünk meg:/? Valami romantikus-vígjáték vagy valami ilyesmi. Címeket várok. Előre is köszönöm:).2011. jún. 3. 20:50
11/15 anonim válasza:
Zombieland :D igaz, hogy horrorvígjáték, de fantasztikus, és vannak benne romantikus részek is ;)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. De még csak 4 napja járunk. Nem szeretnék a szexre térni egyből, mert én nagyon szeretem őt és nem egyből a szexen jár az eszem. De természetesen már az ágyba elhancuroztuk fél órát is(smárolás).
2011. jún. 3. 21:20
13/15 anonim válasza:
Hmmm... Amerikai Pite? ;) lényegtelen, hogy melyik rész :P
14/15 anonim válasza:
Nekem tetszett pl.:
1.Anyám nyakán (romantikus vígjáték)
2.Csajozós film (állati parodizációs film)
3.Aranyhaj és nagygubanc (animációs vígjáték)
4.Ace Ventura (1./2.)
Nagyon jó a Másnaposok is,még a 2.-öt nem láttam,de megnézném.
Aztán te majd eldöntöd,hogy mit tesztek be,de szerintem úgysem a filmen lesz a hangsúly :)
Érezzétek jól magatokat ! :)
15/15 anonim válasza:
Másnaposok 2 naon nagy film..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!