Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam ezt kiverni a fejembol?
Bocsi,de angol a billentyuzetem,ugyhogy nem tudok ekezeteket irni.
Az a problemam,hogy egyfolytaban az jar a fejemben,hogy senkivel se eri meg osszejonni,mert a vegen ugyis szakitunk,es sz*r lesz. Pedig most van egy srac,akivel kolcsonos a vonzalom,nagyon jol elvagyunk egyutt,de felek ettol. Remelem ertheto voltam. Hogyan tudnam ezt a gondolatot kiverni a fejembol? 16/L
Te komoly kapcsolatot akarsz. :)
Én míg komoly kapcsolatot akartam két hónap volt a max :(
Mikor meg egy kölcsönösen (ezt utolag beszéltük meg hogy mindketten így terveztük) max 3 hétíg tartó kapcsolatot akatunk a mostani párommal, hát... Nem ugy jött ki. Most lesz négy éves a futó kapcsolat :)
24/F
Koszi a valaszokat!
Igen,valoban nem futokalandot szeretnek. :)
23:26 - vagyok
Ne azt tervezd hogy milyen kapcsolat, én magamon rájöttem. De föleg a haveri társaaságom kapcsolatait elnézve. Arra az alapszabályra hogy:
Ne érdekeljen hogy komoly kapcsolat vagy nem, a lényeg hogy jól érezzétek magatokat.
A komoly kapcsolaton majd ráér gondolkodni 2-3 hónap után ha minden rendbe van.
Megprobalom.:)
Nektek pedig tovabbra is nagyon sok boldogsagot kivanok!:)
Ennek valószínűleg az az oka, hogy álmodozó típus vagy, aki tökéletességmániás is. Mindig keresed a tökéletest a fiúkban, aztán rájössz, hogy nem is tökéletesek, vannak hibáik és akkor az már neked nem jó...
De elárulok egyet: TE se vagy tökéletes! Mindenki "csak" ember. Ha valakit szeretsz, akkor a hibáival együtt kell szeretned. Különben mindig vége lesz a kapcsolataidnak, amint megismered azt az embert, aki nem pontosan az, akit látni szerettél volna benne azelőtt, hogy megismerted volna. Ezen gondolkozz el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!