Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félek elmondani neki. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek elmondani neki. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek az osztályomból egy fiút ,pontosabban szerelmes vagyok belé de nem tudom mit szólna ha ezt megtudná. Félek elmondani neki hogy én hogy érzek iránta.Már vagy 2 hete ezen gondolkozom .Ő felszokot néha figyelni rám de ő minden lányra felfigyel.Kérlek segítsetek!!! 13 éves lány vagyok.
2011. jún. 2. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szokott veled beszélgetni? Vagy elhívott már valahova? Ha nekem tetszenél ez lenne az első...

13/F

2011. jún. 5. 21:34
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen szokott velem beszélgetni!De még úgy nem hívott el sehova.
2011. jún. 5. 22:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ne úgy csináld, hogy szerelmet vallasz neki, mert csúnyán beéghetsz, ha az érzés nem kölcsönös, sőt, még ha az is, lehet, hogy srác nem megfelelően fogja lereagálni, mert meglepődik, vagy nem tudja, mit mondjon, akármi... A kapcsolatok általában nem úgy szoktak kezdődni, hogy az egyik odamegy a másikhoz és minden bevezető nélkül közli, hogy "én szerelmes vagyok beléd" hanem inkább keresik egymás társaságát, egyre többet beszélgetnek, elmennek közösen valahova, és akkor majd alakul a dolog.

Szerintem max. annyit csinálj, hogy keresd a srác társaságát, és figyeld, hogyan reagál, örül-e neked, beszélget-e vagy csak egy szavakkal válaszolgat, kedves-e vagy flegma, stb. :)

31 vagyok, nem 13, de azért emlékszem még, milyen ciki tud lenni, ha nyomulsz valakire, aki aztán jól kiröhög a haverjaival. Csak óvatosan.

2012. jún. 21. 14:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Amikor vele beszélek mindíg olyan hülyén viselkedem elfordulok és hülyén nézek és ezt észreveszi egyszerűen nem tudom hogy hogy csináljam de azóta már voltunk osztállyal táborban és a csajokkal átmentünk este a fiúkhoz és én hát mondhatjuk úgy hogy egy ágyban aludtunk de ellenkező oldalon ő fönt az ágy szélén én pedig teljesen a másik szélén és hallottam amikor azt mondta hogy velem amúgy nem is lenne semmi baj akár még járna is velem csakk ne lennék ilyen sötét(biztos arra gondolt ahogy iselkedek vele)
2012. jún. 21. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!