Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

szombaton kirándulni megyünk a nyíregyházi állatpark és ócenárumba ,sajnos nem akadt párom,mert pont 15 vagyunk és páratlanul,=(Tehát egyedül fogok hátul kullogni ,....az osztályfőnökkel vagyunk 16-an.:P mi most szegődjek mellé ,ha nem akarok magam lenni ,mert igaz h csoportosan de mégis.. plusz még páros mozijegyet is rendeltünk a neten ott is az osztival fogok ülni? vagy mi?sőt a buszon is..mert csak két személyes ülés van és mindenki a párjával ül

mit kénné tennem ..még sem jól jönn ki.igaz én egy szóval nem vagyok ellene mert fiatal kedves, vicces és jó tanár.....de elég kinos, igyis a ballagási fotón amit csináltatott mindenki az oszival igy is a barátomnak nézték anyukámnak a barátnői mikor megnézték..(nem vagyok belé szerelmes ha erre irnátok buta válaszokat..nem!mert egy korombeli srác tetszik aki sajna a nővére esküvőjére megy:((..normális válaszokat légyszives

15/L

2011. jún. 2. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű: ülj olyan pár elé/mögé, akikkel jóban vagy. Attól még tudtok kommunkiálni, hogy nem ültök egymás mellett.

Meg mi az, hogy egyedül fogsz kullogni? Nehogy már egy párhoz ne állhatnál be harmadiknak...

2011. jún. 2. 17:00
 2/6 A kérdező kommentje:

a busz 16 személyes+ a a sofőr ugyanis mikorobusz:(

am..a fél osztály ki nem állhat vagyis szemembe jókat de hátam mögött csak rosszat mondanak na ilyenekre nincs szükségem

2011. jún. 2. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
hát vagy csatlakozz olyanokhoz akikkel elvagy, vagy pedig ne menj el
2011. jún. 2. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem mennék el.
2011. jún. 2. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:
El se mennék,nem tudnám úgy jól érezni magam,h mindenki rosszakat mond a hátam mögött.
2011. jún. 2. 18:51
 6/6 A kérdező kommentje:
de vannak páran akikkel el vagyok,de ők sem igaz barátok ezért is nincs párom...
2011. jún. 2. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!