Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány,20 éves fiú, Szerintetek normális ekkora korkülönbség mellett randizni, összejönni? Nagy a korkülönbség?
Nem sok, hiszen ha egyáltalán szóbajön a dolog, akkor látszik hogy a srác egy lelkileg fejletlen, éretlen pedo... Innentől kezdve passzol a dolog.
Normális 20éves srác szóba nem áll egy 15évessel.
21f
én is 15 vagyok és egy 20 éves fiú udvarol nekem, és hihetetlen, hogy milyen váratlanul jól tud menni a dolog, pedig azt hittem, én már szóba sem jöhetek nála, mert még fiatal vagyok, és tessék, egyszer csak elhívott. :D
imádom.
Nem gáz h az nem kór, hanem kor te fasz.
És igenis k*rva nagy korkülönbség, és valszeg egy pedofil hajlamú állat, és ha engeded h közeledjen te se vagy 100%-ban normál, hanem kissé elkurvultál.
20:11 beléd is sok ész szorult bakker :DD
SÜGÉÉÉR!
figyi sztem azért ez annyira nem nagy különbség... lányok előbb érnek. és egyáltalán nem biztos, hogy a szexre megy ki a dolog. szorítok :D
Én át tudom érezni ezt az egészet. Pont így vagyok a barátommal és ez nem kamu. Mi nagyon szeretjük egymást és pont e miatt nem zavarja semelyikőnket a korkülönbség, nem ez a mérvadóbb ha igazán szereti egymást a két fél.
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!