Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ez mit jelent nálatok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ez mit jelent nálatok? Akar valamit?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel megbeszéltünk egy randit. Akkor az volt a baj, hogy nagy volt a tömeg, és nem láttuk meg egymást. Jó, gondoltam ilyen mindenkivel előfordul. Ma találkoztunk újra, de akkor meg sietett, mert két exét is el akarta kísérni a suliba. Szóval a mai találkozónk annyiból állt, hogy köszöntünk, elmondta, hogy milyen jó, hogy végre találkoztunk, megdicsérte a ruhám és ment is. Ez tartott kb 5 percig. Meg most is látom, hogy egy közösségi oldalon, ki van írva neki, hogy "XY mennyire hiányzol, szeretlek". Ezzel csak az a gond, hogy 1. folyamatosan bókol még most is 2. megkérdeztem, hogy összejött-e valakivel és azt mondta, hogy nem.

Szerintetek most mit akar? (Remélem, hogy akar valamit, mert nagyon tetszik)

2011. jún. 1. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:

semmit, lépj tovább, jobban jársz hidd el

25/F

2011. jún. 1. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:
több lányt szédít ami nem túl szép dolog. neked is csapja a szelet meg másoknak is, valamelyik majd csak összejön alapon vagy csak ilyen típus. szerintem ne foglalkozz vele, később nagyot csalódhatsz.
2011. jún. 1. 16:04
 3/4 anonim válasza:
Ha igy van,akkor nemhinném.Mert ez pont olyan mint akivel én akarok összejönni(énfiú,ő lány),de ha akarna valamit tőled hiddel,mindig a sarkadban volna,mindig beszélne veled...még több érv is van,de na..
2011. jún. 1. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt szerencsém(vagyinkább balszerencsém)egy ilyen tipusu pasihoz csapta a szelet a legjobb barátnőmnek,meg még 3 csajnak a faluból,ezek voltak azok akikről tudtam,de kitudja még hány csajnak,ámind1 akkor összevesztünk,most meg elkezdtünk beszélgetni smseztünk,beszélgettőnk,elhivott dumálgatni,azt hittem tetszek neki,minden jel arra utalt,összevesztünk,meert azt mondtam neki hogy ő a barátnőmet akarja és engem csak akkor keres amikor nincs a barátnőm,és ő meg letámadott h ő csak barát akart lenni,és h ezt miért nem értem meg,megbántam,lehetett volna egy barátom,elég jó fel volt,de ami a lényeg,ne vedd biztosra h tetszel neki,inkább te ne lépj,tekintsd barátnak,ha visszamehetnék az időbe én is ezt tenném,de azért neked sok sikert:)
2011. jún. 1. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!