Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmmel már volt ilyen csókolózás szerüség de még nem rendes nyelves csak az ajkainkkal simogattuk a szánkat és ő azt hiszi hogy ez rendes smárolás volt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 13:41
1/7 anonim válasza:
Semmit. Nem mindegy, hogy ki mit ért smárolás alatt? Amúgy meg csókold meg rendesen és akkor nincs helye értelmezési vitának... :)
2/7 anonim válasza:
Mit tegyél? Írd meg a leckédet, a nődet meg hagyd babázni.
3/7 anonim válasza:
dugd át a nyelved és akkor rájön,hogy másképp is lehet csókolózni :)
5/7 anonim válasza:
A nyelves és a "rendes smárolás" (hogy a szavaiddal éljek) két különböző csókfajta! A rendes végképp nem nyelves!!!!! A nyelves az franciacsók!
6/7 anonim válasza:
Beszéld meg vele.
Hány évesek vagytok? Gondolom te vagy neki az első, ha még nem tud csókolózni. Figyelj, valahol mindenkinek el kell kezdenie. Az én barátnőm mondjuk nem egy csókkirálynő, de engem ez nem zavar. Az a lényeg,h szeretem és szeret. Vagy nem?
17/F
7/7 anonim válasza:
Mért kell annyira az a nyelves (francia) csók? Lehet h ő nem szeretné, neki nem jön az be. Nekem se jön be. És mi van? Nagyon elég az is,ha az ajkaitokkal érintitek egymást. Szerintem.
És te sem lehetsz vmi profi,ha összekevered a smárt a franciával. De ne menjünk bele a részletekbe. Nem értem,h mért lényeg az neked,h nyelves legyen?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!