Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megtudni lányról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megtudni lányról, hogy kapcsolatban él?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogyha leszólítasz egy lányt és ismerkedni kezdesz Vele.
2009. márc. 17. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem semmiképp ne az első beszélgetésnél kérdezz rá h "na és, van barátod?" mert az ilyenektól a letgöbb lány falra mászik és ezzel azonnal lebuksz. Beszélgessetek párszor és úgy az 5.-6. eszmecsere után csak egyszerűen kérdezd meg tőle:D de ne az elején rögtön..az minden csaj szerint szánalmas
2009. márc. 17. 16:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi én se az első alkalomra gondoltam.:) Csak azért mégsem szeretném más barátnőjére hajtani.
2009. márc. 17. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
megkérdezed tőle, ennyi...
2009. márc. 17. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ha már elég egyértelmű a helyzet a lány számára h mit szeretnél tőle, az a tisztességes, ha ő mondja el h van barátja. ha egy srác sokszor megkeres és látom rajta h bejövök neki, mindig mondom h nekem barátom van, de nem úgy h héé nekem barátom van, mert az olyan ciki (pl ha kiderül h nem is akar semmit), csak ha szóbajön vmilyen ismerős sztori, akkor hozzá szoktam tenni, h képzeld a barátommal is ez történt valamelyik nap!

hogyha eddig nyomult volna akkor ebből leveszi h mi van, ha pedig eszében sincs ilyesmi, akkor pedig csak hallott tőlem egy sztorit a barátomról és kész :)

2009. márc. 17. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy megkérdezed.
2009. márc. 17. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha arról kérdezed, mit szokott csinálni, vagy előző nap mit csinált, akkor jó eséllyel kiderül, ha van barátja. Bár egyértelmű helyzetnél is előfordulhat, hogy meg sem említi... de akkor le is tagadhatja, hogy neki nincs...

(2 hét alatt felejtette el nekem egyszer szólni a lány, és nem kicsit voltam egyértelmű...)

2009. márc. 17. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
37%

"Csak azért mégsem szeretném más barátnőjére hajtani."

Miért is? Mi rossz van abban. Te azt nem tudhatod, hogy van-e faszija. És szerintem ne is érdekeljen. Az legyen az ő gondja.

És ha szép lány, csinos, kedves. Meg akarsz vele ismerkedni. Van faszija. És akkor mi van? És ha srác egy mocsok és ott csalja a csajt ahol éri? Nem kell ebbe belegondolni. Majd a csaj mondja ha fontosnak gondolja, hogy van barátja.

25/f

2009. márc. 17. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:

igen, a fiú udvaroljon csak, majd a lány dönt, régi vagy új, esetleg ha nincs akkor alapból új

és ez majd kiderül, pár tali után kérdezheted is, de akkor se úgy ahogy itt írják, h kérdezd meg tőle waze

azért ezt szépen kell

2009. márc. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!