Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik és az osztálytársam amúgy 6.dikosok vagyunk.van egy olyan érzésem hogy tetszem neki és táborban is mondták hogy bejövök neki.Olyan gyáva vagyok hogy szinte hozzá se merek szólni.
2011. máj. 30. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Semmit, majd kinövöd.
2011. máj. 30. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Beszélj vele basszus! Nem olyan nehéz az ;)
2011. máj. 30. 17:28
 3/6 anonim válasza:
próbálj vele komunikálni. lehet simán baráti közeledésnek veszi, de mindenféleképpen jó pont :)
2011. máj. 30. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:

gáncsold ki de ne vegye észre h te voltál!

És segíts neki!

2011. máj. 30. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Énis 6-os vagyok úgyhogy képbe vagyok és én a helyedbe nem nyaliznék neki hanem elhivnám bowlingozni vagy moziba de nemcsak őt hanem még pár havert is(fiút lányt vegyesen) és utána vele mennék haza kettesben és dumálnék vele mindenféléről aztán egész este msn-en és utána elmondanám neki de négyszemközt és figyeld a gesztusait hogy hogyan reagál és ha elpirul meg mosolyog stb akkor van esélyed nála de ne nyomulj rá és ne szúrd el azzal hogy megkérded a batátnőjétől hogy mire bukik mer eltoltad az egészet. Amúgy ne a suliba mond el neki:D
2011. máj. 30. 20:15
 6/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat majd valahogy úgyis sikerül(remélem)
2011. máj. 31. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!