Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondol? Mi jár a fejében?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor nyilvánosan bámul, és olyan mély nézése van. Egyszerűen sugárzik a tekintete. Néha szoktunk beszélgetni is de nagyon jókat. Én is visszanézek rá. Szerintetek mit gondol a fiú mikor engem néz és észreveszi h én is visszanézek "bámulok" rá. Én nagyon-nagyon szeretem, és sztem ő is érez vmit irántam. Én miként tudnák lépni ?2011. máj. 30. 13:27
1/5 anonim válasza:
Mond el neki , hogy tetszik neked.
3/5 anonim válasza:
Hát lépned tuti kell. Mégpedig ki ebből a szituációból. Ha kellesz a pasinak, lép. Ha csak szemez veled, de nem lép, nem igazán kellesz neki. Saját bőrön tapasztaltam meg, persze az elején még elmegy a "hú de mélyen szemedbe nézek és próbálom becserkészni az áldozatot" dolog, de ha itt megáll a történet, nincs értelme a folytatásnak. Csak időpazarlás olyan pasi után vágyakozni, aki nem tud megmozdulni.
4/5 anonim válasza:
"...ott az a pók a falon a csaj háta mögött, hogy a fenébe nem esik le...?"
Szerintem ezt gondolja.
5/5 anonim válasza:
Hát lépned kell, ha akarsz valamit. Szerintem ne csak szemezzetek. Lépj oda hozzá és köszönj "Szia! Hogy vagy?". Ha bejössz neki és nem tök mulya, akkor innen már megindul valami. Csak bátorság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!