Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent ez valamit? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Bocsi, ha regényt irok, ebből az "egyáltalán nem fontos" szintű problémámból csak tudni akarom mia helyzet. Szóval 14 éves lány vagyok. Van egy fiú akit kb. ősz óta ismerek akkor jóba voltunk kb. minden másodiknap ott voltunk a játszótéren több ahverral, akkor úgy észleltem, hogy nem "tetszem" neki, de nekem ő már akkor is tetszett. na most kb. egy három hete újra elkezdtünk barátkozni, és így háromnaponta találkozunk ő a legjobb barátjával jön én pedig a legjobb barátnőmmel. nevezzük az LB-met. X-nek. Őt pedig Y-nak. nos X aztmondta (mielőtt még újra elkezdtünk volna összejárogatni) hogy ha elhívnánk őket a jáccóra akk rámtapadna mert tetszem neki. Nos ez így is lett valamilyen szinten. de Nem nagyon durván de azért észrevehető volt. X-el egy utcában lakunk hazakísértek minket.Amikor bementem egy picit Y megkérdezte X-et, hogy szerinte bemehetnének-e és X aztmondta, hogy nem hiszem, erre Y aztmondta hogy de csak hogy mi ketten. Utána voltunkilyen esti futáson és ilyen kemping biciklije volt és megkérdezte hogy nem ülök fel a csomagtartójára vagy miaz,de nemvolt és csak azért kért egy másik biciklit, hogy felülhessek mögé. több jelet nem igazán vettem észre. vajon tetszek neki? jaés még egy probléma X-nek is tetszik Y, úgyhogy ha vele vaygok ő szarul érzi magát és mivel ő a legjobb barátnőm nem tudok mit tegyek.
ui: bocsi hogy ilyen kis hülyeséggel fárasztalak titeket XDD
Jelent valamit, tetszel a srácnak, csak miután ő is kezdő, meg te is, ezért ez a bizonytalan "helybentipegés". Te is kezdeményezhetsz, hívd el valahova kettesben, nem kell oda senki gyertyatartónak.
A legjobb barátok/barátnők meg ilyenek, ha közös a társaság, néha ugyan azt fogják kinézni. De ha tényleg a LEGJOBB barátnőd, akkor túl fogja tenni magát azon, hogy te viszed a fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!