Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak is bejön, ha egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is bejön, ha egy srác "koszos"?

Figyelt kérdés

Nem úgy értem, hogy retkes, büdös, nem fürdik és ápolatlan!

Hanem, ha pl. meló után/közben kicsit bepiszkolódik: koszos a karja vagy picit izzad...ilyesmi:) Ez másokat is beindít???

L/19

2011. máj. 29. 10:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem nem xD
2011. máj. 29. 10:42
 2/9 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
Nem. :-)
2011. máj. 29. 10:47
 3/9 A kérdező kommentje:

OK:-)

Nekem igen :))

De tényleg nem a koszos, alkesz 50 éves munkásokra gondolok...:D

Hanem nagyon jó pasikra...:P

2011. máj. 29. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Mint egy kicsit olajos szexi autószerelő? Az nekem is bejön,főleg a kis kantáros melósnadrágban,ami alatt csak az izmos teste van.:D
2011. máj. 29. 10:51
 5/9 A kérdező kommentje:
IGEN! Pontosan erre gondolok:)))
2011. máj. 29. 10:53
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem igen. az a kedvencem, amikor barátom a motort szereli, és olajos lesz. főleg amikor a karja olyan. kidagadnak az izmok, meg picit az erek, meleg van, izzad, és az arcába hullik néhány hosszú hajtincs. akkor leteperném
2011. máj. 29. 11:41
 7/9 anonim ***** válasza:
asszem ezentúl gyakrabban cserélek olajat a kocsiban :D
2011. máj. 29. 12:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak egy szempontból szeretem, hogy utána jön a fürdő, és végigmosdathatom azt a szép izmos testét. Utána meg már ugye tiszta, tehát nincs akadály... :D
2011. máj. 29. 12:17
 9/9 A kérdező kommentje:
nyami:P
2011. máj. 29. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!