Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak kegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak kegyek rendes pasi vagy legyek alfahím?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 02:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Rendes vagyok, de nem mentem sokra :)

Persze tisztelem a nőket, néha keményem kritizálom őket a hülye gondolkodásuk miatt és főleg a elvárásaik azok, amik zavarnak kicsit, jobban mondva az elvárásoknak a módja..

De egyszer tán én is meglelem a párom. Persze ehhez tennem kell :)

A kérdésre válaszolva: légy rendes, de sajnos azt vetem észre aki túl rendes, nyugodt és így tovább, a lányok határozatlan legénynek tekintik részben az ilyen srácokat...

2011. máj. 31. 22:44
 12/15 anonim ***** válasza:
az előző választ én is meg tudom erősíteni :D (17.0f)
2011. máj. 31. 22:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Azokat tekintik határozatlannak, és túl rendesnek akik önmaguk elé helyezik a párjukat! Na ez az amit a lányok nem szeretnek, a férfi becsülje meg magát ugyanannyira amennyire a nőt, csak ennyit kérnek! Konfliktus kezelés más tészta.
2011. máj. 31. 23:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Annyira bírom ezt csajoknak a rossziúk kellenek sztereotipiát... nem a lányoknak az a iú/pasi kell aki elég "kemény" ahhoz hogy a lány nőnek érezhesse magát mellette, és mégis legyen normális aki nem csak 1 lyukat lát a csajba..

Nem a tutyimutyi pasik jönnek be mert nem anyucit akarunk játszani a barátunk felett..(persze van olyan csaj aki de)

szóval keverd a kettőt és akkor nyert ügyed van!

1 jó beszélőke többet ér 1 álomhelyes külsőnél!

lehet valaki helyes ha nem tud megszólalni se!

17/L

2011. jún. 1. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:
A nők a bizonyos alfa hímet keresik... vannak olyan lányok akik megvesznek a bunkókért de nem kimondottam a bunkókért csak mert érzik, hogy küzdeniük kell a pasiért és általában bunkókért kell... De az alfa hímet csak rövid ideig tudod játszani... erre van egy példám volt egy srác kb fél vagy 1 éve... Sokat beszélgettünk, legelőször volt köztünk valami érdeklődés... majd meggondoltam magam mert túlzottan odaadó volt (hülye vagyok tudom... lehet csak én vagyok ilyen, de semmi küzdelem nem volt az egészbe), majd valaki mondta neki legyél bunkó úgyse veszthetsz semmit... megetette... bunkózott velem... lesz*rt stb... kezdtem megelégelni és mindig kerestem irtam neki smst stb... kezdtem érezni iránta valamit... de tudtam hogy már nem lehet az enyém... csak ott rontotta el hogy túl gyorsan visszatért jó fiúvá... és onnantól nem érdekelt... Van a nőkben (bennem legalábbis tuti) olyan hogy megakarják változtatni a rosszfiúkat... és ha ez sikerül az elött mielött megszeretnék... hát akkor onnantól nem is érdekes...:) De ez persze nem mindenkire igaz...
2011. jún. 1. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!