Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányoknak fontos, hogy a srác tehetős legyen, vagy legalábbis középrétegbe tartozzon?
Figyelt kérdés
Pl. aki nem nagy lakásba lakik, nem csillogás az élete az már kiesett a kosárból...Lányok a ti válaszotokat is várom;)2011. máj. 26. 22:52
11/17 anonim válasza:
Engem elég szépnek tartanak (bár nem vagyok bombázó), de nem érdekel, hogy a barátom pénzes-e vagy sem. Felőlem akár szakadt utcagyerek is lehetne, ha szeretném.
12/17 anonim válasza:
Én szép lány vagyok, és egyáltalán nem ez érdekel.
13/17 anonim válasza:
Én is szép lánynak számítok, de nem érdekel az illető pénztárcája.
Ha okos és értelmes csak akkor jöhet szóba akárki is, hiába jóképű nem hat meg.
Az apuci pénzén élősködő kisfiúkról ( nagy bömösök, saját lakás 20 évesen stb.) meg egyenesen herótom van :D
19L
14/17 anonim válasza:
Szerintem inkább csak jobb esélyekkel indul egy alfa hím.
Azért inkább az alfaságon van a hangsúly nem feltétlenül a lóvén,mert én is ismerek nem egy igen tehetős srácot,mégsem tudnak csajozni.
Az alfahímség minimális kritériuma meg az,hogy el tudod tartani magad,nem a család nyakán lógsz,tehát van lakásod,vagy bérelsz egyet.
16/17 anonim válasza:
barátnőm is szép, én meg nem vagyok gazdag pénzügyileg :) ugyhogy erről ennyit :)
17/17 anonim válasza:
Nekem megtetszett az osztálytársam, és én is tetszek neki. Nem azért, mert gazdag, meg ilyesmik. Én akkor is szeretném, ha csak albérletben lakna meg szegény lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!