Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek voltatok az első barátnőtökbe/barátotokba? (igen/nem)
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 23:05
11/14 anonim válasza:
nem. sőt, alig vonzódtam hozzá. de vele vesztettem el a szűzességem, és valahogy mégsem bántam meg, talán azért, mert már majdnem 19 voltam.
12/14 anonim válasza:
Akkor azt hittem igen. Azóta rájöttem, hogy hát nemigazán...
13/14 anonim válasza:
igen, igen, igen!!
több mint két éve szakítottunk, de azóta nem telt el olyan nap h ne gondoltam vna rá:S
DE! nem jönnék újra össze vele, ez biztos!!
azóta már volt barátnőm, meg neki is barátja, és magam részéről legalább annyira szerettem azt a lányt mint az elsőt. Az első kapcsolatom 3 évig tartott, a másik másfél évig.
Szerintem az első komolyabb kapcsolatot nem lehet elfelejteni!! Mi a véleményetek fiúk lányok?
20/F
14/14 anonim válasza:
Nem tudom,hogy el lehet e felejteni,de az biztos,hogy én nem fogom.Nem is szeretném. :) Sokat tanultam belőle,és boldogan gondolok vissza az akkor eltöltött időre.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!