Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mi van? Lécives...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reniesw kérdése:

Most akkor mi van? Lécives normális válaszokat

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki nagyon tetszik(ugy érzem bele szerettem)!Amikor régebene lmondtam neki,hogy tetszik akkor ő azt mondta : Nem tudok senkivel járni,és szabad szeretek lenni.....de megismerhetjük egymást!Én azt hittem minden jól megy!Egyik este ott voltunk a haverokkal náluk,és én csokoloztam azzal a fiuval akibe szerelmes lettem!Olyan boldog voltam,de amikor indultunk haza megbeszéltük a fiuval h csak barátok maradunk!!!Eddig párszor összeveztünk e miatt,mert én nekem tetszik de én neki nem!Ma pedig oda jött hozzám és megkérdezte : Még mindig tetszem neked??? Én egyből rávágtam h nem!!!Most mit akart ezzel elérni???Vajon van nála még esélyem ?
2011. máj. 25. 20:57
 1/9 tsz-tag ***** válasza:
kelleti magát mint egy kis ribi...kérdezd meg hogy miért kérdezte és kész...onnantól mindent megtudsz
2011. máj. 25. 21:01
 2/9 B.angel ***** válasza:

Figyelj! Nem akarlak megsérteni, de ez a fiú totál lerázott... Azért tette fel azt a kérdést, mert kíváncsi volt, hogy még mindig tetszik-e neked. Ennyire egyszerű, a fiúk általában nem tesznek fel keresztkérdéseket. Persze nem szükségképpen mind ilyen, de..

Szóval keress egy fiút, aki nem akar "szabad lenni", és aki tud mással járni. Tudom ezt könnyű mondani, de így lesz a legjobb hidd el!

2011. máj. 25. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Le akar fektetni.
2011. máj. 25. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Harmadik válaszoló! Ha le akarja fektetni, akkor nem akar járni vele?
2011. máj. 25. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
A körülményeket olvasva nem.
2011. máj. 25. 22:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!Amugy én 16/L Fiu/16 lesz!!! Nem olyan tipus hogy egy csajt csak lefektetni akar!!
2011. máj. 26. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem olyan típus?

Nem tetszel neki,nem akar tőled "semmit",de smárolni jó vagy?

Nekem ez fura.

2011. máj. 26. 11:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Én sem értem,h akkor miért smárolt le!!!!!!!!Annyira nem értem hogy mit akar!!!!Mindennap kötekedik és beszologat!!!mit jelent?
2011. máj. 26. 12:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondom én,hogy le akar fektetni.Kapóra jön neki,hogy odavagy érte.
2011. máj. 26. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!