Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

Adott egy srác akivel még életemben nem találkoztam, csak 2 napja ismerem netről. Már elhívott valami randiszerűségre, volt telefonszám csere is. Előbb felhozta azt a témát, hogy neki milyen rossz, hogy nincs barátnője és megkérdezte, hogy most van-e barátom. Én meg mondtam, hogy nincs és, hogy egy kicsit többet kiszedjek belőle megkérdeztem, hogy "Miért?" és írta, hogy ezen könnyen lehet változtatni.

Szerintetek komolyan gondolja vagy csak hülyít?

2011. máj. 25. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, komolyan gondolja vagy hülyít. Ennyi info alapján passz.
2011. máj. 25. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

atya világ....:)

ez a következőt jelenti:

Nincs barátnője, megtudta h neked sincs párod, TETSZEL neki , meg akar ismerni, veled szeretne lenni! És ha jól alakul minden akkor szeretné ha a jövőben egy párocska lennétek...

2011. máj. 25. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem deríts ki többet a srácról, ha jobban megismered akkor már el tudod dönteni hogy komoly -e a szándéka.

28/F

2011. máj. 25. 23:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!