Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék járni egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék járni egy lánnyal hogyan csábítsan el? 14/f

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Odamész hozzá, megmondod "heló szia vagyok".
2011. máj. 25. 19:46
 2/9 anonim válasza:
43%
Odamész hozzá elhivod fagyizni bókolsz neki csak ne vidd tulzásba ,hazakisered utána.
2011. máj. 25. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Próbáld hanyagolni az olyan viselkedésformákat, hogy szapulod, piszkálod, oldalba-bökdösöd. Ettől minden nő nemű frászt kap, viszont a fiúk hajlamosak rá. :)

Szerintem bókolj neki. Például jegyezd meg, hogy fantasztikus ma a haja(na jó a szép is elég :D),vagy dicsérd meg a szemét. Mosolyogj rá, és ha mond valamit amit viccesnek szánt nevess =)

Ha van kutyátok menjetek el együtt sétáltatni, ha nem akkor fagyi =)

Pont jó az idő hozzá :)

hajrá

15l

2011. máj. 25. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Ráérsz még csábítani... Csak 14 vagy.
2011. máj. 26. 14:50
 5/9 valakiakitnemismersz ***** válasza:
100%
Igen attól hogy 14 még kívánhatja a lányokat te barom -.-" 14/f
2011. máj. 31. 20:57
 6/9 anonim válasza:
Beszélgss vele! Néha bókolgass és ha látod,hogy neki is tetszel és elvagytok együtt akkor hívd el valahova.
2011. máj. 31. 20:59
 7/9 anonim válasza:
ne rohanj és ne erőltess semmit. barátkozz össze vele. érezze már jó előre, hogy te egy rendes srác vagy. ez azért fontos, hogy amikor már érzi, hogy te nem csak barátságot szeretnél tőle, akkor már ne legyen kérdéses számára, hogy megbízható vagy. ugyanakkor légy határozott. ha már érzed, hogy megkedvelt, és bízik benned valamennyire, akkor kell férfinek lenned, és dadogás, meg para nélkül elmondani neki, hogy mi a téma. felejtsd el a rajolós dumákat, mert nem kell. légy természestes: "egy ideje úgy érzem, hogy nem barátként tekintek rád, nagyon kedvellek, és ha van kedved elmehetnénk valahova" valami ilyesmivel. a többi meg jön...sok szerencsét! 24/férfi
2011. máj. 31. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:

de jó lenne ha az aki nekem tetszik el akarna csábitani,de ez csak álom,na mind1 vége az álmodozásnak.

Ha egy suliba jártok beszélgess vele,bókolj,beszélgess vel skypon,mobilon személyesen,szóval minden,mindent próbálj ki,de ezt sztem te is tudod,hajrá:)

2011. máj. 31. 21:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyik lány azt írta,hogy ne piszkáld meg ilyesmi,mert attól mindenki frászt kap. Van egy fiúismerősöm,aki első találkozásnál nem igazán jött be. Aztán megismertem,nem szoktunk komoly dolgokról beszélgetni,mindig piszkáljuk egymást,ha kimegyünk,akkor sosem hagy békén stb. Nagyoon aranyos gyerek,most már tökre megtetszett. :D Beszélgettem erről a barátnőimmel, 7-ből 7-nek bejött,hogy viccesen "piszkálódik". Egy csomó csajt megkaphat.:) Szokott bókolni,de nem feltétlenül nyálasan. Én személy szerint frászt kapok az olyan pasiktól,akik ilyen szövegeket nyomatnak: hogyhogy ilyen jó/szép csajnak nincs pasija? Ez nagyon gáz. :D És nem csak ez a srác ilyen,rajta kívül van még 2 hasonló ismerősöm,és sikeresek a csajoknál.

Szerintem menj oda hozzá,és kezdjetek el beszélgetni. Legyél jófej és vicces. Majd később hívd el sétálni,fagyizni,korizni vagy esetleg moziba. Ha igent mond,tiéd a pálya. ;)

2011. jún. 1. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!