Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam el hogy tetszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el hogy tetszik?

Figyelt kérdés

adott egy fiu járni akart velem énis vele de végül nemlett belöle semmi mert sokan bekavartak.. kb félév eltelt és én ugyanugy érzek iránta félévig nekem se és neki se volt senkink azonban összejött egy lánnyal de rá 1 hétre szakitottak és amikor még áprilisban elhivtam csocsozni meg ilyesmi akkor jött pedig egy csomo csaj volt és egyedül volt fiu és mégis jött :D akkor csak tetszettem neki? csak félénk és én is .. hogy vezethetném rá hogy nekem tetszik?igaz mostanába keveset talizunk de annyit nem mondhatok neki hogy nekem még mindig bejösz esetleg nem probálnánk meg?valahogy rávezetni hogy leesen neki v-kii irjon

Elöre is köszike (:

2011. máj. 25. 18:30
 1/6 tsz-tag ***** válasza:
2 választásod van. az elsőhöz bátorság kell. az így néz ki: odamész hozzá és aztmondod: Tetszel nekem. a második variációhoz gyávaság kell és leírod egy papírra hogy :tetszel nekem. Azt valakinek odaadod hogy adja át neki vagy odamész és a kezébe nyomod
2011. máj. 25. 18:32
 2/6 sanya93 válasza:
úgy mondjad neki el h. szia bocs de még mindig tetszel. Megpróbáljuk még 1 szer ?:D aztán lesz ami lesz XD
2011. máj. 25. 18:34
 3/6 A kérdező kommentje:
de komolyan máár nekem ténleeg tetszik és most szerintetek neki nem tetszettem?ti mit meg hogyan csinálnátok?
2011. máj. 25. 18:39
 4/6 A kérdező kommentje:
egyáltalán van értelme hogy elmondjam neki?
2011. máj. 25. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk ne avass be másokat!

És a fiúval beszélgess, aztán olyan egyszerűen ki lehet mondani azt, hogy tetszenek az ilyen srácok mint te.

Bár szerintem ő fogja előbb mondani, ha bejössz neki, de ha nem mondja az sem jelenti azt, hogy nem jössz be neki.

2011. máj. 25. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Amikor még fiatal voltam... én szóban is és írásban is elmondtam, ha tetszett egy fiú! Minek őrlődni, ha esetleg kölcsönös és csak ő nem mer kezdeményezni???
2011. máj. 26. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!