Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jelent ez valamit is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent ez valamit is?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon bejön. nagyon aranyos meg minden. Ma reggel úgy köszönt, hogy : szia a cica. Ez jó jel? Lehet,hogy bejövök neki vagy csak szimplán mondott valamit? Nagyon odáig vagyok. Valahogy kiszeretném deríteni, hogy bejövök-e neki :)

Válaszokat előre is köszönöm :)

2011. máj. 25. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ebből még ne vonj le messzemenő következtetést. Próbálj óvatosan nyomulni, és ki fog derülni amire kiváncsi vagy.
2011. máj. 25. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a haverod az a srác akkor bejössz neki,viszont ha nem nagyon ismered akkor csak szórakozott vagy nem figyelt mit mond. Ha jóban vagytok és miközben mondta látszott rajta hogy tudja mit mond és figyel hogy kinek mondja akkor tuti hogy bejössz neki.
2011. máj. 25. 16:25
 3/6 muhamadali ***** válasza:
nem kell kiderítened semmit! tudtommal a fiúk dolga hogy odamenjenek a lányokhoz! am. szerintem csak odaköszönt hogy megmutassa milyen laza!
2011. máj. 25. 16:30
 4/6 anonim válasza:
Hát minden esetre légy óvatos! találj ki valamit ,hogy valakivel elszeretnél menni valahová csak nincs kivel! és várd ki ,hogy mit reagál! Vagy kérdezd meg tőle ,hogy nem-e tud e vala mi jó programoz!!
2011. máj. 25. 16:57
 5/6 A kérdező kommentje:
huhh :D köszönöm a válaszokat :) óvatosan puhatolózok majd :)
2011. máj. 26. 16:11
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem ne vegyél rá mérget,hogy csak téged cicáz!
2011. jún. 16. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!